Life

Probleme pentru Florin Ristei după comentariile despre Insula Iubirii? Ce sancțiune dură ar risca artistul

Necazuri pentru Florin Ristei pentru analiza episoadelor de la Insula Iubirii? Ce sumă ar trebui să scoată din buzunar cântărețul.
25.08.2023 | 07:46
Probleme pentru Florin Ristei dupa comentariile despre Insula Iubirii Ce sanctiune dura ar risca artistul
Necazuri pentru Florin Ristei pentru analiza episoadelor de la Insula Iubirii? Ce sumă ar trebui să scoată din buzunar cântărețul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Probleme pentru Florin Ristei după comentariile despre Insula Iubirii? Ce sancțiune dură ar risca artistul. Vedeta de la Antena 1 și-a exprimat punctul de vedere în mai multe rânduri despre concurenții din reality show.

Necazuri pentru Florin Ristei pentru analiza episoadelor de la Insula Iubirii? Ce sumă ar trebui să scoată din buzunar cântărețul

Necazuri pentru Florin Ristei pentru analiza episoadelor de la Insula Iubirii? Mai exact, este vorba de una dintre declarațiile sale, care a fost lăudată și apreciată de foarte multă lume de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist a vorbit despre degradarea statutului femeii în societate, venind și cu date ale unui studiu care arată că 8 din 10 ispite au făcut sau fac la ora actuală videochat. De asemenea, 2 din 5 concurente din Thailanda au aceeași meserie.

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic..

ADVERTISEMENT

Ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul. Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România.

În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei, în podcast-ul Fierți pe Insulă.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei, sancționat de conducerea Antenei 1

Florin Ristei ar putea fi sancționat de conducerea Antenei 1 pentru faptul că și-a exprimat liber opiniile. Producătorii de la Insula Iubirii sunt de părere că artistul a adus prejudicii de imagine emisiunii și trustului din care face parte.

În momentul de față, se ia în calcul concedierea sa. Potrivit cancan.ro, cântărețul ar putea să fie dat în judecată și să scoată din buzunar o sumă destul de mare, care să se ridice la valoarea de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cărțile au fost aruncate și oricât ar încerca Florin Ristei să iasă bine lucrurile nu sunt deloc în favoarea sa. Vedeta de la Antena 1 a încercat să le explice producătorilor de la Insula Iubirii că intențiile sale sunt unele bune și că nu afectează producția în sine, ci doar educația participanților.

„Nu critic nici concurenţii, nici ispitele, nici reality-show-urile, nici Antena 1, nici videochatiştii, pentru că toate astea doar prezintă realitatea, efectele reale – efectele reale a peste trei decenii de nepăsare.

Asta atac şi critic eu: comportamentul lipsit de maniere, sistemul defectuos, atac lipsa spiritului civic, atac lipsa de interes a naţiunii pentru educaţie”, a mai spus Florin Ristei ca să-și spele imaginea, pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT