Sport

Istvan Kovacs, gafe imense în CFR Cluj – Sepsi! L-a iertat de cartonașul roșu pe Malele și era să-l elimine din greșeală pe Muhar. Video

Istvan Kovacs a avut o prestație slabă în prima repriză a duelului dintre CFR Cluj și Sepsi, când nu i-a acordat cartonașul roșu lui Cephas Malele.
17.10.2022 | 22:10
Istvan Kovacs gafe imense in CFR Cluj  Sepsi La iertat de cartonasul rosu pe Malele si era sal elimine din greseala pe Muhar Video
Istvan Kovacs, gafă imensă în CFR Cluj - Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-10-2022
19:55

Istvan Kovacs, la un pas să-l elimine din greșeală pe Muhar

Încă un moment controversat, care îl vizează în mod direct pe Istvan Kovacs, s-a întâmplat în duelul dintre CFR Cluj și Sepsi. Arbitrul a fost la un pas să-l elimine pe Karlo Muhar.

Istvan Kovacs i-a dat cartonașul galben fotbalistului CFR-ului, căruia i-a făcut semn că este la al doilea cartonaș galben, arătându-i cartonașul roșu. Muhar nu înțelegea ce se întâmplă, moment în care i s-a comunicat „centralului” că nu trebuie eliminat, iar Kovacs și-a schimbat decizia.

În minutul 29, Cephas Malele l-a lovit puternic, intenționat, pe Andres Dumitrescu, moment în care fotbalistul lui Sepsi a strigat de durere, iar medicii au intervenit de urgență pentru a-i opri sângerarea.

Istvan Kovacs, gafă imensă în CFR Cluj – Sepsi

Deși Istvan Kovacs a fost aproape de fază, i-a acordat doar cartonașul galben atacantului campioanei României, iar Andrei Florin, arbitrul VAR, nu a intervenit deloc.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Sepsi au cerut un cartonaș roșu pentru Cephas Malele, însă Istvan Kovacs a rămas ferm pe poziție și cum acesta nu a fost chemat să revadă faza, atacantul CFR-ului a rămas pe teren, contribuind și la golul marcat de Yuri Matias.

„La noi văd că e mai mult pe sporturi de contact. De ce să-i dea galben? Când tu ai dovada la fața locului că a fost intensitatea atât de mare încât îi curge sângele, nu doar l-a șters.

ADVERTISEMENT

E de roșu. La VAR cine e? Florin Andrei? Haideți, să fim serioși, cum să-i spună ceva Florin Andrei lui Istvan Kovacs”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Istvan Kovacs, criticat și după ultimul meci în Champions League

Istvan Kovacs traversează o perioadă slabă, asta după ce arbitrul român a fost criticat vehement și după ultimul meci pe care l-a condus în Champions League, și anume duelul dintre Bayer Leverkusen și FC Porto, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

„Cu trei intervenții inspirate, VAR are un mare procent al aprecierii pozitive a arbitrajului, brigadă condusă de un român care a lăsat puțin de dorit.

Aproape totul salvat de VAR. Istvan Kovacs poate să-i fie recunoscător experimentatului Paolo Valeri, care i-a corectat greșeli importante.

ADVERTISEMENT

Bakker nu a simulat, din contră, era faultat de penalty. Schick a deviat mingea cu brațul, un henț mai dificil de observat, iar lovirea lui Galeno, înainte de 2-0, a fost în interiorul careului”, au notat jurnaliștii portughezi de la O Jogo.

ADVERTISEMENT
Tags: