Sport

Italia – Anglia, finala Campionatului European 2020! Pariurile speciale pe confruntarea de pe Wembley

Ultimul act de la Euro se desfășoară între Italia și Anglia pe Wembley. FANATIK vă prezintă pariurile speciale pe această confruntare.
09.07.2021 | 08:35
Italia  Anglia finala Campionatului European 2020 Pariurile speciale pe confruntarea de pe Wembley
ADVERTISEMENT

Italia joacă împotriva Angliei în finala de pe Wembley. Va fi o confruntare istorică între două echipe care caută gloria europeană de zeci de ani. Pentru englezi este prima finală de Euro pe care o vor disputa.

Italia – Anglia, finala Campionatului European 2020! Cele mai tari pariuri

De cealaltă parte, Italia are un titlu, obținut în 1968. Însă, “azzurii” au mai jucat în două finale, ambele pierdute. În 2000, Franța s-a impus cu 2-1, în timp ce în 2012, Spania a câștigat ultimul act cu 4-0 în fața Italiei.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut care dintre cele două echipe va rupe blestemul în confruntarea de pe Wembley. FANATIK vă prezintă pariurile speciale pe ultimul act de la Campionatul European de Fotbal 2020.

Autogol în meci are o cotă uriașă! Pariezi?

La Euro 2020 s-a dat un număr record de autogoluri, nu mai puțin de 11, în condițiile în care la toate celelalte ediții ale Campionatului European s-au marcat un total de 9 autogoluri.

ADVERTISEMENT

Pariorii care mizează pe un autogol și în ultimul act se pot îmbogăți, casele de pariuri oferind cote foarte atractive.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru autogol în meci este 8,00. Dacă Anglia își va marca autogol cota este 16,00, iar dacă Italia își va marca în proprie poartă cota este 15,00. 

ADVERTISEMENT

Șanse mici să vedem un hattrick! Cotele sunt pe măsură

Se anunță un meci echilibrat, însă cei care mizează pe o dominare autoritară a uneia dintre echipe, pot încerca și pariul pe hattrick în meci, mai ales că ambele echipe au golgheteri în echipă: Immobile, respectiv Kane.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “hattrick în meci” este 22,00. 

Pariurile pe deciziile VAR au cote atractive!

Arbitrajul video a fost folosit pentru prima dată la o ediție a Campionatului European. Au fost multe goluri anulate și acordate cu ajutorul VAR, la fel și penalty-uri sau eliminări.

ADVERTISEMENT

Pariurile pe deciziile VAR sunt foarte des întâlnite la acest turneu final, mai ales că bookmakerii oferă cote atractive celor care au inspirația să mizeze pe aceste decizii VAR.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “arbitrul pe baza VAR va acorda un penalty” este 5,00. 


  • 12,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru „Arbitrul va acorda cartonaș roșu pe baza VAR ”

ADVERTISEMENT