Life

Îți mai amintești de trupa Candy? Uite cum arată acum Elena Vasilache, fosta colegă a Giuliei Anghelescu – Foto

29.07.2020 | 15:32
Iti mai amintesti de trupa Candy Uite cum arata acum Elena Vasilache fosta colega a Giuliei Anghelescu  Foto
Trupa Candy a fost celebră în anii 2000
ADVERTISEMENT

Trupa Candy a făcut furori în anii 2000, după ce Laurențiu Duță le-a unit pe Elena Vasilache, Giulia Anghelescu și Claudia Pavel.

Dacă ultimele două au mai apărut în spațiul public, blonda cu părul creț din trupă s-a retras din viața publică și nu s-a mai auzit de ea în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Selena și-a mai încercat norocul în muzică după ce trupa s-a destrămat, dar fără succes. Până la urmă, ea a plecat la Constanța.

Trupa Candy: ce mai face Elena Vasilache?

Cunoscută de publicul larg drept Selena din trupa Candy, tânăra s-a reprofilat și către o meserie de actriță, astfel că a jucat în câteva telenovele românești, însă a renunțat și la aparițiile teatrale.

ADVERTISEMENT

În 2012, Elena Vasilache din trupa Candy a plecat în Anglia, unde susținută Paul Ballo, de iubitul ei de la acea vreme, susținea concerte în Marea Britanie cu trupa Hot Casandra.

„ Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă țară, să văd cum este. Pur și simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit orașul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poți bea liniștit un cocktail la un musical. E un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare. – mărturisea Selena la aproximativ doi ani de când părăsise România.”, spunea fosta componentă a trupei Candy.

ADVERTISEMENT

În 2016, Selena, Trupa Candy, a compus coloana sonoră pentru scurt metrajul “237 Years”, care s-a bucurat de un real succes. Fosta artistă nu mai ține legătură cu Giulia Anghelescu și Claudia Pavel. În prezent, ea se ocupă cu câteva afaceri personale care îi merg foarte bine.

Elena Vasilache a studiat actoria la liceu Dinu Lipatti, a făcut muzică de la 11 ani, iar debutul în muzică l-a avut alături de Monica Ene și Raluca Ciocârlan în trupa Angels, după care s-a alăturat trupei Candy, între 2000-2002.
A participat la Festivalul de la Mamaia, iar în anul 2002 la Eurovision.

ADVERTISEMENT