ADVERTISEMENT
Life

Îți mai amintești de trupa Candy? Uite cum arată acum Elena Vasilache, fosta colegă a Giuliei Anghelescu – Foto

Autor: Mioara Ciuta | 29.07.2020 | 15:32
Îți mai amintești de trupa Candy? Uite cum arată acum Elena Vasilache, fosta colegă a Giuliei Anghelescu - Foto
Trupa Candy a fost celebră în anii 2000

Trupa Candy a făcut furori în anii 2000, după ce Laurențiu Duță le-a unit pe Elena Vasilache, Giulia Anghelescu și Claudia Pavel.

ADVERTISEMENT

Dacă ultimele două au mai apărut în spațiul public, blonda cu părul creț din trupă s-a retras din viața publică și nu s-a mai auzit de ea în ultimii ani.

Selena și-a mai încercat norocul în muzică după ce trupa s-a destrămat, dar fără succes. Până la urmă, ea a plecat la Constanța.

ADVERTISEMENT

Trupa Candy: ce mai face Elena Vasilache?

Cunoscută de publicul larg drept Selena din trupa Candy, tânăra s-a reprofilat și către o meserie de actriță, astfel că a jucat în câteva telenovele românești, însă a renunțat și la aparițiile teatrale.

În 2012, Elena Vasilache din trupa Candy a plecat în Anglia, unde susținută Paul Ballo, de iubitul ei de la acea vreme, susținea concerte în Marea Britanie cu trupa Hot Casandra.

ADVERTISEMENT

„ Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă țară, să văd cum este. Pur și simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit orașul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poți bea liniștit un cocktail la un musical. E un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare. – mărturisea Selena la aproximativ doi ani de când părăsise România.”, spunea fosta componentă a trupei Candy.

În 2016, Selena, Trupa Candy, a compus coloana sonoră pentru scurt metrajul “237 Years”, care s-a bucurat de un real succes. Fosta artistă nu mai ține legătură cu Giulia Anghelescu și Claudia Pavel. În prezent, ea se ocupă cu câteva afaceri personale care îi merg foarte bine.

ADVERTISEMENT

Elena Vasilache a studiat actoria la liceu Dinu Lipatti, a făcut muzică de la 11 ani, iar debutul în muzică l-a avut alături de Monica Ene și Raluca Ciocârlan în trupa Angels, după care s-a alăturat trupei Candy, între 2000-2002.
A participat la Festivalul de la Mamaia, iar în anul 2002 la Eurovision.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!