Life
notix pixel id

Iubita lui Dani Oțil, goală în cadă. Imaginea care a adus canicula în rândul internauților

29.10.2020 | 13:23
Iubita lui Dani Oțil, goală în cadă. Imaginea care a adus canicula în rândul internauților
Iubita lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, un cunoscut fotomodel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, iubita și logodnica lui Dani Oțil, a postat o imagine pe o rețea de socializare care a încins mințile internauților, goală în cadă.

Fotomodelul cu care se iubește matinalul de la Antena 1 are apariții tot mai îndrăznețe în mediul online, spre bucuria suflării masculine.

Dani nu este deranjat de atitudinea dezinhibată a iubitei sale, ba chiar o apreciază pentru că, vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place!

ADVERTISEMENT

Matinalul de la Antena 1 și Gabriela și-au oficializat relația anul trecut

Dani și Gabriela și-au oficializat relația anul trecut, după ce în presa tabloidă au apărut zvonuri despre idila lor. Chiar dacă este destul de discret cu viața sa amoroasă, prezentatorul de la Antena 1 a vrut să împărtășească publicului momentul emoționant în care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

Aceasta a acceptat și a prezentat acum un an inelul pe care l-a primit de la carismaticul realizator de la Antenă.

ADVERTISEMENT

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani.

Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a declarat Dani Oțil în urmă cu ceva vreme în legătură cu noua iluzie din viața lui.

ADVERTISEMENT

Cei doi apar foarte rar împreună și comunică doar atunci când au loc evenimente majore în viața lor. Atât Gabriela cât și Dani țin în continuare la discreție și, până în prezent, nu au vorbit despre relația lor, pentru că nu vor să rupă vraja iubirii cu declarații prin presă.

iubita lui dani oțil
Iubita lui Dani Oțil, răsfăț în cadă. Foto: Instagram

Cine este iubita lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută în urma participării în reality-show-ul „Spermodels by Cătălin Botezatu”, difuzat în urmă cu mai mulți ani de Kanal D.

ADVERTISEMENT

Este unul dintre cele mai cunoscute și de succes manechine din România, iar de la o vreme a devenit logodnica fostului partener al Mihaelei Rădulescu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri