Life

Iubita lui Florin Ristei, imagini interzise minorilor. Naomi Hedman s-a pozat extrem de provocator

27.11.2020 | 09:09
Iubita lui Florin Ristei imagini interzise minorilor Naomi Hedman sa pozat extrem de provocator
Iubita lui Florin Ristei, imagini interzise minorilor. Naomi Hedman s-a pozat extrem de provocator. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei se poate considera un bărbat norocos, și asta pentru că iubita lui de origine britanică este foarte sexy. Naomi Hedman s-a pozat în ipostaze extrem de provocatoare, purtând doar lenjerie intimă. De altfel, concurenta de la X Factor este și un model apreciat în Marea Britanie. 

Naomi Hedman nu este timidă atunci când vine vorba să se fotografieze în cele mai incendiare ipostaze, având mai multe imagini de acest gen pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

După ce i-a impresionat pe jurații de la X Factor, Naomi s-a apropiat tot mai mult de Florin Ristei, iar acum cei doi sunt împreună. Mulatra face parte din echipa Deliei în cadrul competiției.

Iubita lui Florin Ristei, imagini interzise minorilor. Naomi Hedman s-a pozat extrem de provocator

Iubita lui Florin Ristei se mândrește cu un trup de invidiat, pe care nu ezită să-l expună în mediul online. Tânăra s-a fotografiat recent în ipostaze provocatoare, având doar lenjerie intimă, care îi scoate în evidență formele impecabile.

ADVERTISEMENT

Naomi Hedman are un corp la care multe femei visează, motiv pentru care se bucură de o carieră de succes în modelling în Marea Britanie. În afară de faptul că este frumoasă și sexy, Naomi este și o solistă talentată, care i-a uimit pe jurații de la X Factor.

Fotografiile ei au mii de aprecieri pe contul de Instagram, dar și mesaje de la fanii care o apreciază. Lenjeria în care s-a lăsat fotografiată este minusculă, însă bruneta nu lasă la vedere mai mult decât trebuie.

ADVERTISEMENT

 

Naomi Hedman
Naomi Hedman, ipostaze provocatoare pe Instagram. Sursa foto: Instagram

Naomi are mai multe astfel de imagini postate pe rețelele sociale și nu ezită să le arate fanilor formele ei voluptoase De altfel, bruneta este și model, așa că știe cum să pozeze ca la carte.

Așa cum era de așteptat, Naomi Hedman a primit zeci de comentarii de la fani, toate de apreciere. Florin Ristei este mândru de partenera sa, cu care nu ezită să iasă în public.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, juratul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie din cadrul unei ședințe foto, alături de Naomi. Cei doi stau îmbrățișați și se vede că au sentimente puternice unul pentru celălalt. Nu doar fanii i-au lăsat like-uri și comentarii de apreciere, dar și alte vedete, printre care Speak și Gina Pistol.

ADVERTISEMENT