Life

Iubita lui Selly a rupt internetul la plajă! Pozele cu Smaranda fac furori pe Instagram

04.08.2020 | 17:13
Iubita lui Selly a rupt internetul la plaja Pozele cu Smaranda fac furori pe Instagram
Iubita lui Selly a rupt internetul la plajă! Pozele cu Smaranda fac furori pe Instagram. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andrei Șelaru, cunoscut în lumea mondenă drept Selly, are o iubită extrem de frumoasă. Smaranda Știrbu este o tânără adolescentă care reușește să facă ravagii pe rețelele de socializare, mai ales atunci când alege să pozeze în costum de baie, la plajă.

Iubita vloggerului din Craiova întoarce toate privirile când ajunge pe litoralul românesc sau la piscină. Tânăra arată impecabil, are forme apetisante și este extrem de apreciată în mediul online. Fanii înroșesc imediat butonul de „like” când văd o imagine în care Smaranda apare „dezgolită”.

ADVERTISEMENT

O singură fotografie în costum de baie, pe terasa unui hotel de lux de la malul mării a adunat aproximativ 75.000 de aprecieri și sute de mesaje. „Să tot arăți așa” sau ”Ești perfectă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea internauților de pe Instagram.

Smaranda, iubita lui Selly, face furori în costum de baie, la plajă

Smaranda a devenit celebră în mediul online datorită relației amoroase pe care o are cu Selly. Tânăra în vârstă de 19 ani a fost colegă de clasă și de bancă cu celebrul vlogger din Craiova, ambii terminând anul acesta liceul „Frații Buzești”.

ADVERTISEMENT

Adolescenta are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini de la evenimentele la care ia parte, din vacanțe sau alături de iubitul ei.

Iubita vloggerului nu este preocupată numai de social media, ci preferă adesea să iasă cu prietenii afară. Smaranda acordă un timp limitat prezenței online și muncești din greu pentru visul ei, acela de a ajunge să studieze Medicina.

ADVERTISEMENT

Selly, declarație emoționantă pentru iubita sa, Smără

Selly și Smaranda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, tânărul cântăreț fiind extrem de mândru de iubita sa. Vloggerul nu ezită să-și exprime sentimentele pe care le are pentru această fată, recent făcând o declarație emoționantă în mediul online.

După ce patru ani au învățat pe brânci și au tras tare la examenul de bacalaureat, artistul a făcut marele anunț. Andrei Șelaru a anunțat că iubita sa a intrat la facultatea mult dorită, la Medicină, și abia așteaptă ca Smaranda să devină medic pentru că va fi unul dintre cei mai buni.

ADVERTISEMENT

„Fraților, lăsați piesa, lăsați orice alte discuții, pentru că Smără a mea tocmai a intrat la Medicină. E full de emoții, a fost mega panicată, a învățat o grămadă.

Felicitări! Te iubesc, viața mea! Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris…deci vă dau scris”, a mărturisit Selly într-un InstaStory în urmă cu ceva vreme.

View this post on Instagram

La 100k ma combin cu Smaranda

A post shared by Ioana Pintilie (@ioanasfinxul) on

ADVERTISEMENT