Life

Iulia Albu a îngropat securea războiului cu fostul soț! Adevărul despre divorț și relația cu Mike

Iulia Albu și fostul ei soț, celebrul creator de pantofi, Mihai se înțeleg mai bine ca niciodată. Vedeta a vorbit despre divorț și noul ei iubit, Mike.
20.06.2021 | 21:10
Iulia Albu a ingropat securea razboiului cu fostul sot Adevarul despre divort si relatia cu Mike
Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți timp de 9 ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și Mihai au ajuns în sfârșit la un numitor comun la mai bine de 8 ani de la divorț. Fashionista a vorbit despre motivele reale care au dus la separarea de creatorul de modă și cum a afectat-o această căsnicie.

Fosta jurată de la Bravo, ai stil a făcut o serie de dezvăluiri în premieră în podcastul pe care l-a realizat Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a cerut la un moment dat prezentatorului de la PRO TV să îl sune pe fostul ei soț ca să îl salute. Acesta l-a sunat, iar conversația dintre cei doi a fost una destul de normală.

Iulia Albu a ajuns la un numitor comun cu Mihai, fostul ei soț. Motivul real al divorțului

Cu mici înțepături pe ici, pe colo, cei doi au reușit să demonstreze că au depășit marile conflicte pe care le-au avut și au ajuns la o înțelegere în ceea ce o privește pe fiica lor, Mikaela.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce nu a mai mers în căsătoria cu Mihai, Iulia a spus că și-a dat seama cu doi ani înainte să divorțeze că nu erau făcuți unul pentru celălalt.

Aceasta a mărturisit că el nu și-ar fi dorit ca ea să aibă o carieră în modă, spunând că are o mentalitate tipic românească potrivit căreia femeile trebuie ținute cumva sub papuc.

ADVERTISEMENT

„E așa de greu să dai un verdict. Cred că nu eram compatbili. Când nu ești compatibil, nu poți să construiești ceva pentru totdeauna. Compatibilitatea noastră nu a fost până la capăt. Mi-am dat seama de asta cu doi ani înainte de divorț. 

Am avut o problemă pe care o au 90% din cuplurile din România. Bărbatul nu își dorește o femeie de carieră”, a declarat Iulia Albu pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că părinții ei s-au îndepărtat de ea din cauza relației cu Mihai. Aceștia nu au acceptat diferența de vârstă dintre cei doi, de 18 ani.

Ce spune despre noul ei partenr

„Eu nu am fost căsătorită cu un milionar, ci cu un om cu venituri mult mai modeste. Părinții și-au dorit altceva pentru mine și acum îi înțeleg. Mihai are multe calități, dar nu era pentru mine. L-am iubit, că de aceea ne-am și căsătorit”, a adăugat Iulia.

Fashionista a spus că în privința fiicei lor, Mikaela, au ajuns la o înțelegere. Primul și al treilea weekend din lună fata îl petrece cu Mihai, așa cum el a solicitat în urma divorțului.

Vedeta a spus câte ceva și despre noul ei iubit, Mike, cu care își dorește doi copii. A spus despre el că este român și a studiat la Londra. Cântă la vioară și este un foarte bun bucătar.

La început nu i-a plăcut de el pentru că era foarte arogant, dar pe urmă au mai ieșit o dată și de atunci sunt de nedezlipit.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: