Life

Confruntare între Cătălin Botezatu și Iulia Albu: „Lui nu îi plac bărbații?”. Reacția nervoasă a creatorului de modă

Confruntare istorică între Cătălin Botezatu și Iulia Albu în podcastul lui Cătălin Măruță! S-a ajuns la un conflict cu totul neașteptat!
20.06.2021 | 20:35
Confruntare intre Catalin Botezatu si Iulia Albu Lui nu ii plac barbatii Reactia nervoasa a creatorului de moda
Iulia Albu a scăpat perla despre Cătălin Botezatu, insinuând că ar fi gay. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și Cătălin Botezatu au avut o conversație telefonică destul de tensionată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Vedeta nu a ocolit absolut niciun subiect. Măruță a întrebat-o pe fashionistă din ce cauză nu se mai înțelege cu Botezatu, iar fosta jurată de la Bravo, ai stil a spus de unde au pornit disensiunile dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Iulia a spus că pe parcursul emisiunii Bravo, ai stil, unde au împărțit platoul de televiziune nu au avut prea multe intimități.

Iulia Albu, despre Cătălin Botezatu: „Lui nu îi plac bărbații?”

Publicul a văzut încă din primul episod al concursului de modă de la Kanal D că cei doi nu se au la suflet.

ADVERTISEMENT

Iulia a mărturisit pentru prima oară cum a început râca între ei. Aceasta a afirmat că Mihai, fostul ei soț, și-ar fi dorit ca ea să își facă rochia de mireasă la Cătălin Botezatu, dar ea l-a refuzat pentru bunul ei prieten Răzvan Ciobanu.

Din acel moment au început animozitățile dintre cei doi. Măruță l-a sunat pe Bote ca să încerce o împăcare cu Iulia, însă a ieșit extrem de prost.

ADVERTISEMENT

Bote a avut un ton calm și a fost pe pace, până când Iulia a scăpat o întrebare despre care s-a vorbit mulți ani. Are legătură cu orientarea sexuală a lui Botezatu.

„Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a spus Botezatu contrazicând varianta Iuliei Albu despre cum s-au înțeles la Kanal D.

„Tu ești răutăcioasă în continuare”

Cătălin l-a întrebat pe Măruță cum s-a îmbrăcat Iulia pentru podcastul său, iar vedeta a fost surprinsă de faptul că designerul are astfel de curiozități. Aceea a fost clipa în care totul a sărit în aer.

„Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a spus Iulia lăsându-l pe Cătălin Măruță cu gura căscată, roșu la față.

„Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a spus Cătălin Botezatu destul de iritat de insinuările vedetei.

 

ADVERTISEMENT