Life

Iulia Albu, cerută de soție în direct? Iubitul vedetei: „Albul să fie culoarea rochiei”

Iubitul Iuliei Albu a venit la iUmor și i-a cântat o piesă la vioară, într-un moment romantic. Acesta i-a adresat și o întrebare la final, făcând referire la o posibilă nuntă.
02.05.2022 | 09:12
Iulia Albu ceruta de sotie in direct Iubitul vedetei Albul sa fie culoarea rochiei
Iulia Albu, cerută de soție în direct? Iubitul vedetei i-a pus marea întrebare. Foto: Colaj Fanatik / Antena 1
ADVERTISEMENT

Iubitul Iuliei Albu a venit la iUmor, unde aceasta a fost jurat. Așa cum este deja tradițional, apropiații vedetelor vin pentru un moment de comedie pe scenă, și nici faimosul designer nu a fost excepție.

Iubitul Iuliei Albu a venit la iUmor: „Sunt cocoșul care lipsea din viața ei”

Mihai Alexandru – Mike, așa cum îi spune Iulia Albu, a venit pe scena iUmor pentru un roast. Designerul vestimentar nu a scăpat de glumele partenerului său de viață, care a venit decis să se amuze pe seama ei.

ADVERTISEMENT

“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. (…) Am venit din dragoste. O iubesc pe Iulia”, a spus Mihai Alexandru la iUmor.

Iubitul Iuliei Albu a făcut dezvăluiri despre viața cu ea și a spus că este o cursă de viteză plină de obstacole, în care trebuie să înveți să te ferești mereu:

ADVERTISEMENT

“Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente. Ea face roast de când se știe”, a mai declarat Mihai Alexandru.

La finalul momentului, Mike chiar i-a făcut o propunere Iuliei Albu, făcând referire la o posibilă nuntă, deoarece a vorbit despre o rochie albă pe care ar trebui să o îmbrace designerul.

ADVERTISEMENT

Totul a venit după o melodie la vioară pe care acesta i-a dedicat-o iubitei sale, într-un moment romantic.

“Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine”, a întrebat-0 Mihai Alexandru pe Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Iulia Albu despre iubitul ei. Cum s-au cunoscut

Iulia Albu a vorbit despre cum l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață. Conform spuselor sale, o prietenă comună le-a făcut cunoștință, iar de atunci sunt de nedespărțit.

“Când l-am văzut pe scenă, am murit. Ne-a făcut cunoștiință o prietenă comună. A fost un blind date practic. Un blind date de succes”, a povestit Iulia Albu.

Totuși, Iulia Albu și iubitul ei nu s-au plăcut deloc la început: “A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Era foarte arogant și înțeleg că și el a avut aceeași părere despre mine”, a mai spus Iulia.

ADVERTISEMENT
Tags: