Life

Iulia Albu, enervată la culme. “De mâine întoarcem foaia. Noi vom fi schimbarea”

09.10.2020 | 20:29
Iulia Albu enervata la culme De maine intoarcem foaia Noi vom fi schimbarea
ADVERTISEMENT

Iulia Albu este o personalitate controversată în România din cauza criticilor la adresa altor vedete. De data aceasta, creatoarea de modă s-a enervat destul de tare și a făcut un anunț pe contul de Instagram.

Vedeta este cunoscută pentru sinceritatea cu care îi critică pe oameni și ținutele lor. Fosta jurată de la Bravo, ai stil! a făcut un anunț pe contul ei oficial, unde se arată foarte revoltată.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu face parte dintre cele mai excentrice persoane din România și nu se eschivează de la a purta ținute extravagante, care atrag atenția tuturor.

Iulia Albu s-a enervat! Ce a postat pe contul de Instagram

Iulia Albu este o persoană foarte directă atunci când vine vorba de critici. Designer-ul de bijuterii are chiar și locul ei în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde vine în fiecare marți pentru a critica ținutele altor vedete.

ADVERTISEMENT

Aparițiile ei sunt aproape întotdeauna neobișnuite, de la machiajul în exces până la ținutele extravagante. A mers chiar și cu o găină după ea pentru o perioadă, stârnind diverse controverse. Însă fosta soție a lui Mihai Albu nu a băgat comentariile răutăcioase în seamă și a continuat să vină cu “animalul de companie” la evenimentele mondene.

Recent, vedeta a postat pe contul ei de Instagram un anunț care i-a surprins pe fanii curioși și nerăbdători să afle despre ce este vorba. Iulia Albu este pregătită să facă o schimbare și a declarat acest lucru ți pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“De mâine întoarcem foaia. Este destul. Si vă promit că îmi voi folosi vocea așa cum trebuie. Sunt om, cetățean, contribuabil, femeie, mamă. Numele meu este Iulia Albu. Și împreună NOI vom fi SCHIMBAREA”, a scris criticul de modă.

Descrierea a fost însoțită de o fotografie pe măsură, în care vedeta este foarte hotărâtă să-și pună ideile în practică. Iulia Albu este îmbrăcată cu una dintre obișnuitele ei ținute extravagante.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

De mâine întoarcem foaia. Este destul. Si va promit ca îmi voi folosi vocea așa cum trebuie. Sunt om, cetățean, contribuabil, femeie, mama. Numele meu este Iulia Albu. Si împreuna NOI vom fi SHIMBAREA.??

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe

Fanii sunt curioși să afle ce planuri are vedeta și au lăsat zeci de comentarii. “Succes!!”, “Așa DA!”, “Cine te-a supărat?”, “Succes! Te susțin!”, “Sexy și rea…cine te-a supărat și ce vrei să schimbi?”, sunt doar câteva dintre mesajele urmăritorilor.

Nu se știe cine sau ce a supărat-o pe Iulia Albu de data aceasta, însă vedeta va face lumină în acest caz cât de curând.

 

ADVERTISEMENT