Life

Iulia Albu îi răspunde Andreei Marin după ce a numit-o „scorpia showbizului”. Ce mesaj i-a transmis

16.02.2021 | 17:29
Iulia Albu ii raspunde Andreei Marin dupa ce a numito scorpia showbizului Ce mesaj ia transmis
Iulia Albu îi răspunde Andreei Marin după ce a numit-o „scorpia showbizului”. Ce mesaj i-a transmis
ADVERTISEMENT

Iulia Albu nu scapă vreo ocazia să taxeze pe oricine spune sau face ceva nepotrivit la adresa ei. Prezentă în emisiunea „La Măruță”, Iulia Albu a găsit potrivit să-i răspundă Andreei Marin, după ce aceasta a numit-o „scorpia showbizului”.

Iulia Albu, cu o cameră de înregistrare în mână
Iulia Albu îi răspunde Andreei Marin după ce aceasta a numit-o „scorpia showbizului” Sursa foto: Instagram.com

Iulia Albu: „Bravo, Andreea! Chiar mi-a plăcut intervenția ta!”

„Să știi că eu am spus întotdeauna că este mai bine să fii personaj principal, decât să faci figurație. Îmi place să fiu asumată, decât să mă ascund după degete. Bravo, Andreea! Chiar mi-a plăcut intervenția ta!”, i-a transmis stilista, în direct, fostei Zâne a Surprizelor.

ADVERTISEMENT

Câmpul de luptă nu a fost ales întâmplător pentru că tot în emisiunea „La Măruță” a fost făcută declarația inițială, cea care îi aparține Andreei Marin.

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că este poreclită scorpia în showbiz?”, a fost provocare moderatorului.

ADVERTISEMENT

Răspunsul Zânei nu s-a lăsat așteptat: „Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint. Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta rău despre mine…Sunt antrenată pentru asta”, a răspuns Andreea Marin.

Andreea Marin
Andreea Marin a răspuns provocării lui Cătălin Măruţă de a participa la rubrica “Spui tot sau îţi ia gura foc”. Sursă foto: Instagram

Iulia Albu și Andreea Marin au făcut schimb de replici dure de-a lungul timpului

Acest cel mai recent episod de replici acide purtate între cele două dive nu reprezintă o premieră. De-a lungul timpului au mai spus lucruri una despre alta.

ADVERTISEMENT

De notorietate este „scandalul” din 2013 în care Iulia și Andreea nu s-au protejat câtuși de puțin. „Cromatic nu-mi place deloc. Plicul acela din imitaţie de şarpe este făcut în China, se vede după închizătoare. E jalnic. Pantofii aceia nu, lanţul măcar şi l-a asortat cu inelul, dar nu. Pălăria nu e chiar urâtă, dar nu e pentru interior. Eu chiar aş purta ceva de genul acesta, dar afară, undeva, nu înăuntru. Ea e foarte ok pentru ieşit, nu de eveniment. Degeaba pozăm ca o divă, dacă nu ştim să ne îmbrăcăm. Îi dau -4“, spune atunci Albu despre Marin, la Kanal D.

„Tare supărată sunt! O să-i transmit respectabilului creator de obiecte din piele Dan Coma că așa, cu minciuna, nu se poate ajunge departe! Pozează în om serios, dar degeaba te primește el în atelierul lui impresionant, făcut doar să-ți îmbete privirile și să profite de naivitate, să îți arate mostrele din piele pe alese, accesoriile diverse, ucenicii care se prefac că muncesc cu pricepere… acum știu cum stă treaba , de fapt! Produsul finit pe care ți-l livrează cu mândrie e de fapt o gentuță amărâtă făcută în China, pielea nu e piele, nu poți păcăli un specialist. Gata, dau de pământ cu el și trag obloanele! Vroiam să fiu divă și uite ce-a ieșit! Mai bine aveam în mână o… găină, maestre! Rușine, rușine, rușine , de trei ori!!! M-ați jignit, iar pentru rușinea adusă nu las lucrurile așa: vă șterg definitiv din lista mea de prieteni“, a fost replica ironică a Andreei Marin, conform Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT