Life

Iulia Albu, probleme în relația cu iubitul ei, Mike. Ce se întâmplă după America Express

Iulia Albu, necazuri în povestea de dragoste cu partenerul ei, Mike. Cum se înțeleg după participarea la America Express.
12.11.2023 | 22:54
Iulia Albu probleme in relatia cu iubitul ei Mike Ce se intampla dupa America Express
Iulia Albu, necazuri în povestea de dragoste cu partenerul ei, Mike. Cum se înțeleg după participarea la America Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iulia Albu recunoaște că există probleme în relația cu iubitul ei, Mike. Ce se întâmplă după America Express cu cei doi concurenți de la Antena 1, care se numără printre cei mai controversați din sezonul actual.

Iulia Albu, necazuri în povestea de dragoste cu partenerul ei, Mike. Cum se înțeleg după participarea la America Express

Iulia Albu și-a deschis sufletul și a vorbit despre necazurile pe care le întâmpină în povestea de dragoste cu partenerul ei, Mike. Cum se înțeleg după participarea la America Express, subliniind că i-a mai acordat o șansă bărbatului.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu a traversat o perioadă tocmai bună în timpul filmărilor de la Antena 1 și a pus capăt relației vreme de 6 săptămâni. Din păcate, lucrurile nu sunt pe roze nici acum, dovadă că vedeta cheamă de fiecare dată ”martori” pentru a viziona competiția de pe Drumul Soarelui.

„Am avut două perioade critice în viața noastră. O dată când am fost la America Express și acum cu difuzarea. Situația e complicată, dar încercăm să rezolvăm problemele pe care le avem.

ADVERTISEMENT

Sincer, cred că jumătate din cuplurile din România se regăsesc în noi, iar cealaltă jumătate tocmai ce și-a dat seama că ei nu au nicio problemă. Perioada asta sunt foarte ocupată și nu prea ne vedem.

Și ținem să ne uităm doar cu martori la show ca să avem și păreri obiective. Da, am chemat martori, că altfel îmi vine să-l omor. Pentru că noi, fiecare în parte, suntem subiectivi.

ADVERTISEMENT

Martorii sunt diferiți, câteodată sunt dintre concurenți sau din familia noastră sau prieteni”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro. Concurenta de la America Express încearcă să discute cât mai puțin pe marginea acestui subiect cu iubitul ei, Mike.

Iulia Albu de la America Express la greșelile personale

Iulia Albu a învățat foarte multe lecții valoroase la America Express, unde a făcut echipă cu partenerul de viață cu care locuiește sub același acoperiș de ani buni. Stilista consideră că nu poate gestiona singură conflictul cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Acesta este unul dintre motivele pentru care apelează la prieteni și la apropiați cărora le cere părerea legat de faptele de pe Drumul Soarelui. Cu toate acestea vedeta este conștientă că vor mai exista și alte greșeli în povestea lor de iubire.

I-ar plăcea foarte mult să creadă că nu le va mai repeta pe cele vechi, din emisiune, mai ales că spune că ea și Mike se completează perfect. Iulia Albu este sarea, în timp ce participantul de la Antena 1 este piperul.

ADVERTISEMENT