Life

Iulia Albu, vacanță fără iubit după revenirea de la America Express. Ce se întâmplă între cei doi

Iulia Albu a plecat în vacanță după revenirea de la America Express. Din păcate însă, iubitul vedetei, Mihai Alexandru, nu îi va ține companie.
12.08.2023 | 15:20
Iulia Albu vacanta fara iubit dupa revenirea de la America Express Ce se intampla intre cei doi
Iulia Albu, vacanță fără iubit după revenirea de la America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și Mihai Alexandru au revenit în țară după America Express. Se pare însă că fiecare dintre ei are alte priorități. Ea va pleca în vacanță, însă fără el. Ce se întâmplă în realitate între cei doi?

Iulia Albu, vacanță fără iubit după revenirea de la America Express

Iulia Albu și Mihai Alexandru sunt împreună de ceva timp. Un prieten comun le-a făcut cunoștință, iar deși a durat ceva timp, iată că în final cei doi s-au apropiat destul de tare unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Iar lucrurile păreau să meargă mai bine ca oricând între cei doi. Ambii au acceptat provocarea America Express. Ce s-a întâmplat însă după? Multe persoane au rămas uimite după ce au aflat decizia creatoarei de modă.

Iulia Albu pleacă în vacanță, dar nu cu Mihai Alexandru. Vedeta le-a dezvăluit celor de la cancan.ro că merge la o prietenă din Brașov. De cealaltă parte, iubitul ei, Mihai Alexandru, va merge să își viziteze familia.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai povestit sursei citate că nu a mai fost de mult într-o vacanță clasică. Pe de altă parte, acum a venit momentul și pentru ea. Fiica sa va merge într-o tabără, iar ea va petrece o săptămână de vis în Brașov.

Ce se întâmplă cu Mihai Alexandru

„Nu-mi mai amintesc când am fost ultima oară într-o vacanță clasică. Pentru mine, vacanțele sunt altfel decât pentru majoritatea oamenilor pe care-i cunosc. Pentru că în orice moment, chiar dacă mi-aș aloca două săptămâni să nu fac nimic, în momentul în care sună telefonul trebuie să fiu tot timpul disponibilă.

ADVERTISEMENT

Am învățat să nu-mi fac planuri, iar atunci când reușesc să pun cap la cap câteva zile, e să evadez. Singurul lucru pe care știu sigur că-l voi face, voi pleca la Brașov în perioada 13-19 august, pentru că va trebui să o duc pe Mikaela într-o tabără, la Predeal.

Eu voi sta la buna mea prietenă, Adela, la Brașov. Vreau să petrec neapărat cu ea. Pentru mine e important. Am avut atâtea proiecte împreună. Ne vom distra, al meu va fi și el plecat în perioada aceea, la părinții lui”, a declarat Iulia Albu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cât despre fiica sa, vedeta se bucură de faptul că Mikaela va putea să aibă o astfel de experiență la 14 ani. Tabăra este una de aventură și cu siguranță o va marca pe cea mică. Iulia Albu știe însă cel mai bine având în vedere că și ea la rândul ei mergea în astfel de călătorii când era mică.

Menționăm faptul că vedeta recunoștea recent că provocarea America Express a adus niște schimbări în relația cu Mihai Alexandru. Chiar și așa, lucrurile continuă să meargă de minune pentru cei doi.

ADVERTISEMENT