Life

Iulia Albu, suspectă de coronavirus. Cum a ajuns vedeta în această situație neplăcută

11.01.2021 | 16:46
Iulia Albu suspecta de coronavirus Cum a ajuns vedeta in aceasta situatie neplacuta
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că este suspectă de coronavirus, motiv pentru care se află în izolare la domiciliu alături de fiica sa, Mikaela, și de iubit. Vedeta a precizat și cum a ajuns în această situație neplăcută. 

Frumoasa blondină a mărturisit în urmă cu numai câteva zile că fiica sa a petrecut noaptea dintre ani într-un apartament alături de alte 9 persoane care nu au ținut cont deloc de măsuri. Mai exact, petrecăreții nu au purtat mască și nu au păstrat distanța socială.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” declara că vinovat pentru acest lucru este chiar fostul soț, designerul de pantofi Mihai Albu, motiv pentru care Iulia Albu preciza că va depune plângere pentru că a pus în pericol sănătatea copilului pe care-l au împreună.

Iulia Albu, momente dificile. Vedeta este suspectă de COVID-19

Din păcate, situația a devenit neplăcută recent, Iulia Albu fiind nevoită să intre în izolare, cel mai probabil pentru că unii dintre invitați au fost diagnosticați pozitiv la virusul din China. Vestea a venit pe nepusă masă, blondina dezvăluind asta într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, creatoarea de modă a publicat în mediul online o fotografie mai veche, mărturisind cu această ocazie și care este motivul principal pentru care a recurs la acest gest. Așadar, Iulia Albu așteaptă să vadă dacă noul tip de coronavirus se va manifesta în familia sa.

Cu această ocazie stilista a mai precizat că nu va putea ține rubrica din emisiunea lui Cătălin Măruță de pe canapea, ci direct de acasă. Totodată, vedeta le cere fanilor săi să fie responsabili și să poarte mască de protecție în orice situație.

ADVERTISEMENT

„Din păcate… în cazul în care va întrebați de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul îmbucurător… având în vedere că știți deja ceea ce s-a întâmplat de acest Revelion, suntem toți 3 sub observație medicală.

Din acest motiv, mâine, la Marțea Neagră cu Iulia Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță, cel mai probabil ne vom vedea Live, pe Skype și nu în studio așa cum se întâmpla de obicei. Fiți responsabili. Purtați masca”, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a aflat că Mikaela a participat la un Revelion alături de alte 9 persoane abia destul de târziu. Vedeta susține că nimeni nu a purtat mască, responsabil principal pentru situația în care a fost pus copilul său fiind Mihai Albu, care a ignorat toate măsurile.

ADVERTISEMENT