Life

Iulia Vântur a luat pe toată lumea prin surprindere. ”Liniștea de dinaintea furtunii”. Puțini se așteptau să vadă asta

Iulia Vântur și-a uimit fanii din social media. Ce a vrut să spună fosta prezentatoare cu „liniștea de dinaintea furtunii”.
10.09.2023 | 13:54
Iulia Vantur a luat pe toata lumea prin surprindere Linistea de dinaintea furtunii Putini se asteptau sa vada asta
Iulia Vântur și-a uimit fanii din social media. Ce a vrut să spună fosta prezentatoare cu „liniștea de dinaintea furtunii”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a luat pe toată lumea prin surprindere. “Liniștea de dinaintea furtunii”. Puțini se așteptau să vadă asta. Ce a transmis fosta prezentatoare de la Pro TV. Frumoasa șatenă originară din orașul Iași nu a uitat de unde a plecat, deși locuiește în India de mulți ani.

Iulia Vântur și-a uimit fanii din social media. Ce a vrut să spună fosta prezentatoare cu „liniștea de dinaintea furtunii”

Iulia Vântur și-a uimit fanii din social media. Ce a vrut să spună fosta prezentatoare cu mesajele sale. Fosta prezentatoare a distribuit mai multe imagini în online cu lucrările unui tânăr artist care a fost recunoscut la nivel internațional.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără „Liniștea de dinaintea furtunii”, „Primii pași spre visurile mele”, „Câteva clipe până la apus”, „Seară ploioasă peste umbre”, „Spre casa părintească” și „Sfatul bărcilor”. Tablourile sunt pictate în ulei.

Vedeta este mândră de originea sa și de adolescentul de 18 ani, care trăiește în orașul în care s-a născut și ea în urmă cu 43 de ani. David Alexandru și-a descoperit această pasiune în urmă cu 9 ani și de atunci nu s-a mai oprit.

ADVERTISEMENT

A început primii pași în această direcție după ce a găsit în casă un album de Tonitza. I-a plăcut „Fata pădurarului” și a încercat să o reproducă. Adolescentul ieșean este elev la colegiul de artă. Tânărul desenează în cărbune, creion și peniță, dar și în apă și ulei.

„Mă simt atât de mândră să știu că acest tânăr pictor talentat este din același oraș în care m-am născut și că talentul său a fost recunoscut și premiat la nivel internațional”, a transmis Iulia Vântur pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tablouri pictate de David Alexandru
„Liniștea de dinaintea furtunii”, „Primii pași spre visurile mele”, două tablouri pictate de David Alexandru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iulia Vântur, detalii despre mutarea în India

Iulia Vântur a decis să plece din România în urmă cu foarte mulți ani, în ciuda faptului că avea o carieră înfloritoare în televiziune. Fosta iubită a lui Marius Moga a moderat mai multe emisiuni la postul din Pache Protopopescu.

Frumoasa șatenă a reușit să se exprime extraordinar de bine în India, unde este o cântăreață foarte apreciată. Pe plan sentimenal, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, actor la Bollywood.

ADVERTISEMENT

„Aveam o carieră frumoasă, însă simțeam că nu am reușit să mă exprim îndeajuns. Dacă te uitai la viața mea, totul era chiar bine! În acel portret, totul părea ideal, însă eu știam că valoarea mea esențială nu a fost încă explorată.

Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea rangoli, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam.

Mai ales pentru cei din jur și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India”, a dezvăluit Iulia Vântur în trecut pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în...
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Nouria Nouri, în război cu Daniel Iordăchioaie. Are legătură cu copiii
Nouria Nouri, în război cu Daniel Iordăchioaie. Are legătură cu copiii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!