Life

Iulia Vântur, apariția cu care i-a lăsat mască pe toți. Partenera lui Salman Khan a îmbrăcat rochia de mireasă

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă și a luat prin surprindere pe toată lumea. Cum au reacționat fanii atunci când au văzut.
10.01.2024 | 16:55
Iulia Vantur aparitia cu care ia lasat masca pe toti Partenera lui Salman  Khan a imbracat rochia de mireasa
Iulia Vântur, apariție în rochie de mireasă. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instragram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și-a luat fanii prin surprindere și a publicat o imagine în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă. Ce mesaj a transmis românca devenită vedetă în India și cum a reacționat publicul.

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă

Iulia Vântur are de ani buni o relație cu celebrul Salman Khan, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va anunța că face pasul cel mare. Iar la început de an, și-a luat publicul prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a publicat o imagine în care apare îmbrăcată în rochia de mireasă. Și deși mulți credeau că asta înseamnă că este căsătorită cu celebrul actor de la Bollywood, se pare că aceasta face parte dintr-o ședință foto.

Ea a ales imaginea pentru a le transmite celor care o îndrăgesc „La mulți ani”, cu ocazia Sfântului Ion. „La mulți ani, dragilor! La mulți ani vouă, celor ce purtați numele Sf. Ioan!

ADVERTISEMENT

Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile, care să vă umple sufletul de bucurie”, a scris Iulia Vântur în dreptul fotografiei în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă.

Vedeta a primit numeroase complimente și, bineînțeles, întrebări despre când va avea loc adevărata nuntă. „Strălucitoare”, „Superbă”, „Arăți minunat, ca o prințesă”, „Când este nunta”, sunt doar o parte dintre comentariile primite.

ADVERTISEMENT

Ce spunea artista despre familie și posibilitatea de a deveni mamă

Recent, Iulia Vântur a explicat în cadrul unui interviu că nu se grăbește să facă pasul cel mare mare. În schimb, recunoaște că își dorește să devină mamă cât mai curând. De altfel, nu se teme că asta ar împiedica-o în carieră și este convinsă că va reuși să îmbine viața personală cu cea profesională.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”, a declarat artista pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Cât despre părerea părinților săi, Iulia Vântur a mărturisit că aceștia o susțin indiferent de alegerile pe care le face în viață. „Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a mai spus partenera lui Salman Khan.

ADVERTISEMENT
Tags: