Life

Iulia Vântur, detalii despre momentul în care va fi mamă: ”E dar de la Dumnezeu. Cred că mă voi descurca foarte bine”

Iulia Vântur, dezvăluiri despre clipa în care va aduce pe lume un copil. Cântăreața consideră că își va intra perfect în rolul de mamă.
14.12.2023 | 21:10
Iulia Vantur detalii despre momentul in care va fi mama E dar de la Dumnezeu Cred ca ma voi descurca foarte bine
Iulia Vântur, dezvăluiri despre clipa în care va aduce pe lume un copil. Cântăreața consideră că își va intra perfect în rolul de mamă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, detalii despre momentul în care va fi mamă. „E dar de la Dumnezeu. Cred că mă voi descurca foarte bine”, susține fosta iubită a lui Marius Moga care are o relație cu actorul indian, Salman Khan.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre clipa în care va aduce pe lume un copil. Cântăreața consideră că își va intra perfect în rolul de mamă

Iulia Vântur a oferit recent un interviu în care a făcut dezvăluiri despre clipa în care va aduce pe lume un copil. Cântăreața consideră că își va intra perfect în rolul de mamă și cu siguranță, va fi recunoscătoare pentru această minune.

ADVERTISEMENT

Își dorește foarte mult să facă acest pas, doar că lasă totul în voia Celui de Sus. Fosta prezentatoare de la Pro TV consideră că va reuși să mențină echilibrul perfect între viața de familie și cariera pe care o are în India.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia.

ADVERTISEMENT

Cred că mă voi descurca foarte bine. Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a mărturisit Iulia Vântur pentru revista viva.ro. Îndrăgita artistă susține că nu are niciun regret.

Nu se vede măritată în momentul de față, în ciuda faptului că are o relație sentimentală de lungă durată cu Salman Khan. Actorul indian nu apare foarte des în compania vedetei și este foarte discret cu viața sa amoroasă.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, despre zvonurile unei sarcini

Iulia Vântur a făcut recent și o declarație concretă despre zvonurile privind o sarcină. Foarte multe persoane au felicitat-o după ce a participat la un eveniment din India, unde rochia neagră i-a cam jucat feste.

Faldurile ținutei de gală au dat de înțeles că frumoasa vedetă are ceva de ascuns, doar că fosta moderatoare de la Pro TV a ținut să facă lumină. Le-a cerut fanilor să nu se impacienteze că nu este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Nu a mers la control pentru a descoperi dacă urmează sau nu să fie mamă, ci pur și simplu știe asta. Iulia Vântur a mai subliniat că va vorbi deschis despre acest subiect în momentul în care se va întâmpla pentru că un copil este o binecuvântare.

ADVERTISEMENT