Life

Iulia Vântur, detalii despre întoarcerea în India. Când îl va revedea pe Salman Khan

Iulia Vântur a dat detalii despre întoarcerea în India. Vedeta este de mai bine de trei luni departe de iubitul ei, Salman Khan.
21.08.2021 | 16:02
Iulia Vantur detalii despre intoarcerea in India Cand il va revedea pe Salman Khan
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a oferit detalii despre întoarcerea în India. Fosta prezentatoare TV este de trei luni în România și urmează să se întoarcă la iubitul ei, Salman Khan.

Vedeta a fost nevoită să rămână mai mult timp în țara natală pentru a-și rezolva niște probleme administrative. În acest timp, Iulia Vântur și-a vizitat părinții, s-a revăzut cu prietenii și a plecat în vacanțe prin țară și în străinătate.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, detalii despre întoarcerea în India. Când îl va revedea pe Salman Khan

Iulia Vântur a oferit detalii despre întoarcerea în India, după mai bine de trei luni petrecute în România. Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” îl va revedea pe iubitul ei, actorul Salman Khan.

Blondina a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram. Fanii au profitat de ocazie și au întrebat-o când se va întoarce în India.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta mai are puțină treabă în România, așa că se va întoarce la Salman Khan într-o lună sau chiar mai mult.

„Când te întorci în India? Ai spus că se va întâmpla curând, dar…”, a fost întrebarea primită de Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT

Vedeta a răspuns imediat: „A trebuit să petrec în Europa o perioadă de timp mai lungă. Dar într-o lună, o lună și ceva o să mă întorc în India.”

Iulia Vântur este fericită că a reușit să revină în România după atâta timp. Vedeta s-a întâlnit cu cei dragi și a reușit să-și rezolve problemele pentru care a venit aici de la începutul lunii mai.

ADVERTISEMENT
Iulia Vântur se va întoarce în India. Sursa foto: Instagram

„De câteva luni ne făceam planuri să ne vedem, însă de fiecare dată mai apărea o restricție. Acum însă a fost momentul perfect. Am ajuns acasă în seara de Înviere, cum nu se putea mai bine.

Îmi era dor să petrec Paștele acasă, cu familia. Pentru mine este foarte specială noaptea în care mergem la biserică și luăm lumină. Mă bucur mult că am reușit să fiu aici de Paște.

(…) Până când îmi pun la punct tot ce mi-am planificat, am ceva treburi administrative de rezolvat”, spunea Iulia Vântur, potrviit click.ro.

Au existat speculații conform cărora vedeta s-ar fi despărțit de Salman Khan, însă Iulia Vântur a infirmat zvonurile și nu a oferit mai multe detalii.

ADVERTISEMENT