ADVERTISEMENT
Life

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața din India. Cum a ajuns să aibă succes departe de România

Autor: Adrian Baciu | 11.05.2021 | 08:20
Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața din India. Cum a ajuns să aibă succes departe de România
Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața din India. Cum a ajuns să aibă succes departe de România. Sursa foto: Instagram

Prezentă în aceste zile în România, fosta prezentatoare TV Iulia Vântur a acordat un interviu în care făcut dezvăluiri inedite despre cum decurge viața ei în India.

ADVERTISEMENT

Plecată din postura de mare vedetă în televiziunea de la noi, aceasta a ajuns să aibă succes și în țara asiatică și nu oricum, ci într-un domeniu unde pe tărâm autohton nu a apucat să se remarce.

Experiența vieții din India a ajutat-o pe Iulia să se descopere, să se realizeze și, cel mai important, să se reinventeze. Dacă în România se dedicat exclusiv jurnalismului de televiziune, acum Iulia Vântur cântă, dansează și joacă în filme, fiind o vedetă completă.

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața din India. Cum a ajuns să aibă succes departe de România

Iulia Vântur (40 ani) este fericită în India, acolo unde trăiește de o jumătate de deceniu ani, alături de celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan (55 ani). Într-un interviu acordat la Antena 3 în emisiunea Sinteza Zilei, fosta vedetă ProTV, a povestit despre începutul succesului său în această zonă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește începutul succesului într-o altă cultură, într-o altă țară, în alt domeniu, Iulia Vântur a spus că a fost mâna destinului. Aceasta povestește cum a reușit să se afirme în muzică.

”Am început din întâmplare. Cred că a fost pur și simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică.

Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașca de prieteni şi, pentru că lor le plase să cânte să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română. A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ‘La Betleeem colo în jos’, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1”, a spus Iulia Vântur, la postul de știri citat.

Iulia Vântur, relație cu celebrul actor indian Salman Khan

Drumurile celor două vedete, Iulia Vântur și Salman Khan s-au intersectat 2011 la un festival de film din Dublin, unde actorul și producătorul indian își promova o peliculă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Iulia Vântur a plecat în India pentru ca un an mai târziu să fie inclusă în proiectele cu bătaie lungă la Bollywood. În 2013, Salman Khan a vizitat și el România, unde a filmat câteva secvențe dintre un proiect cinematografic.

În 2014 a avut loc debutul Iuliei Vântur ca actriță pe meleagul indian fiind distribuită în pelicula “O teri”. În ultimii ani, Iulia Vântur a devenit foarte apreciată de poporul din India, reușind să devină o persoană foarte cunoscută prin prisma proiectelor sale muzicale și nu numai.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!