Life

Iulia Vântur, noi dezvăluiri despre Salman Khan. Ce se întâmplă acum între cei doi

06.05.2021 | 18:03
Iulia Vantur noi dezvaluiri despre Salman Khan Ce se intampla acum intre cei doi
Iulia Vântur, noi dezvăluiri despre Salman Khan. Ce se întâmplă acum între cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu actorul indian Salman Khan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, de când fosta prezentatoare TV a renunțat la România pentru a se muta în India. 

Frumoasa vedetă are numeroase planuri profesionale, dar o duce la fel de bine și legat de partea amoroasă. Are o legătură foarte frumoasă cu partenerul ei de viață, reușind să colaboreze cu starul de la Bollywood chiar și legat de muncă.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Pro TV a povestit că a lansat o nouă piesă, Salman Khan fiind protagonist în clipul melodiei. Iulia Vântur nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, precizând că l-a ajutat pe actor cu coregrafia din ultimul videoclip.

Iulia Vântur, anunț important despre relația cu Salman Khan. Sunt împreună de 6 ani

„Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește.

ADVERTISEMENT

Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare. Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip și mai am o piesă din același film. 

Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine.

ADVERTISEMENT

Salman Khan dansează bine, a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta o duce foarte bine în India, dar cu toate acestea abia așteaptă să se întoarcă în țară. Fosta prezentatoare crede că va reveni în România cât mai curând, precizând că pandemia le dă mari dureri de cap locuitorilor din zona în care s-a stabilit acum 6 ani.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur este foarte apreciată de poporul din India, reușind să devină o persoană foarte cunoscută prin prisma proiectelor sale muzicale și nu numai.

ADVERTISEMENT