Life

Iulia Vântur spulberă zvonurile despărțirii de Salman Khan. Ce a făcut public acum

Iulia Vântur distruge rumoarea pe seama separării de Salman Khan. Ce a postat vedeta pe Internet despre legătura amoroasă.
04.10.2023 | 19:05
Iulia Vantur spulbera zvonurile despartirii de Salman Khan Ce a facut public acum
Iulia Vântur distruge rumoarea pe seama separării de Salman Khan. Ce a postat vedeta pe Internet. Sursa foto: hepta.ro / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Pro TV spulberă zvonurile despărțirii de celebrul actor indian cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Ce a făcut public acum, a luat prin surprindere pe toată lumea cu această apariție.

Iulia Vântur distruge rumoarea pe seama separării de Salman Khan. Ce a postat vedeta pe Internet

Iulia Vântur distruge rumoarea care s-a produs în ultima perioadă pe seama separării de Salman Khan. Vedeta a postat pe Internet un clip de pe platourile de filmare ale peliculei în care urmează să apară renumitul star de la Bollywood.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață dă de înțeles că legătura de iubire este una solidă și puternică și se desfășoară în continuare fără niciun fel de problemă. Frumoasa șatenă își susține partenerul de viață în tot ce face în plan profesional.

Fosta moderatoare de la Pro TV a stat în spatele scenelor de înregistrat, încă o dovadă în plus că este alături de actor necondiționat. În plus, fosta iubită a lui Marius Moga este recunoscătoare pentru tot ce trăiește în India.

ADVERTISEMENT

„Sunt live… sunt în viață”, spune Iulia Vântur într-o filmare de pe platourile de filmare. Din păcate, iubitul vedetei, Salman Khan, nu apare în clip pentru că șatena este foarte discretă din acest punct de vedere.

Iulia Vântur, detalii despre viața din India

Iulia Vântur a fost invitată în urmă cu ceva vreme într-o emisiune, unde a venit cu detalii despre viața din India. Locuiește de mai bine de 10 ani în străinătate și a ajuns să își facă un nume important în muzică.

ADVERTISEMENT

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc.

Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista!

ADVERTISEMENT

Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure ‘giuvaierul națiunii”, a spus Iulia Vântur la Teo Show, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT