Fotbal intern

Lovitură pentru FCSB chiar înainte de derby-ul de la Cluj, cu CFR. Iulian Cristea este out. Exclusiv

09.06.2020 | 14:12
Lovitura pentru FCSB chiar inainte de derbyul de la Cluj cu CFR Iulian Cristea este out Exclusiv
Iulian Cristea ratează derby-ul CFR Cluj - FCSB, dar și alte meciuri importante ale echipei lui Bogdan Vintilă © FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea este out pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB care se va disputa duminică, 14 iunie, pe stadionul din Gruia. Bogdan Vintilă primește o lovitură la care se aștepta mai puțin cu câteva zile înainte de deplasarea la Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,51 este cota 0-2 goluri. Vezi aici toate cotele!

Iulian Cristea ratează derby-ul CFR Cluj – FCSB. Accidentarea de acum o săptămână era mai serioasă decât se credea

FANATIK a dezvăluit după primul amical al celor de la FCSB, cel pierdut cu FC Voluntari, că Iulian Cristea nu a jucat din cauza unei probleme medicale. Staff-ul a decis să-l menajeze pe unul dintre cei mai importanți fundași din lot.

ADVERTISEMENT

Jucătorul venit de la Gaz Metan Mediaș a acuzat dureri la adductori și a fost trimis de staff-ul medical să facă un RMN pentru a lămuri situația. Conform estimărilor inițiale nu se credea că ar fi ceva foarte grav, ba chiar se spera să fie apt complet pentru prima etapă, derby-ul de la Cluj, cu CFR.

Din păcate pentru jucător și pentru cei de la FCSB, accidentarea este mult mai serioasă. Iulian Cristea a fost oprit de la antrenamente, va rata derby-ul cu CFR Cluj și probabil nici nu va face deplasarea alături de colegi în Ardeal.

ADVERTISEMENT

Pauză de aproape o lună pentru Iulian Cristea, unul dintre stoperii titulari. Ar putea reveni la returul cu CFR Cluj!

Teama mai mare pentru cei de la FCSB se referă la durata absenței lui Iulian Cristea, unul dintre stoperii titulari dinainte de întreruperea campionatului. Din informațiile FANATIK, Iulian Cristea ar absenta aproape o lună de la pregătiri.

Problemele lui Iulian Cristea la adductorii coapsei drepte îi creează dificultăți lui Bogdan Vintilă pentru meciurile care urmează. Rămâne fără un titular, fără o soluție în centrul apărării, unde oricum, cel puțin numeric, nu era o situație prea fericită.

ADVERTISEMENT
  • Ce meciuri ar putea rata Iulian Cristea la FCSB
  • 14.06.2020: CFR Cluj – FCSB
  • 20.06.2020: FCSB – Gaz Metan Mediaș
  • 24.06.2020: prima manșă a semifinalei de Cupă
  • 27.06.2020: Astra – FCSB
  • 04.07.2020: FCSB – FC Botoșani
  • 08.07.2020: returul semifinalei de Cupă
  • 11.07.2020: Craiova – FCSB
  • * Iulian Cristea ar putea reveni la returul cu CFR Cluj, de la București

Bogdan Vintilă a mai primit și vești bune: Crețu a jucat în amicalul cu Clinceni

Tehnicianul celor de la FCSB a primit și unele vești bune înainte de deplasarea la Cluj. Valentin Crețu este refăcut după accidentare și ar putea juca în Gruia.

ADVERTISEMENT

Primul 11 pentru Cluj:

Vlad – Ov. Popescu, Planic, Miron, Panțâru – Oaidă, Nedelcu, Olaru – Man, Tănase, Coman.

De fapt, fundașul dreapta a intrat câteva minute și în ultimul amical pe care FCSB l-a disputat, eșecul cu Academica Clinceni. Crețu e apt, dar aproape sigur fundaș dreapta va juca Ovidiu Popescu, care s-a descurcat foarte bine în ambele partide de verificare dinaintea reluării campionatului.

  • 4 puncte este distanța în acest moment dintre CFR Cluj, liderul Ligii 1 și FCSB. 30 la 26
  • 6-1 este scorul cu care CFR Cluj s-a impus în ultimul amical dinaintea întâlnirii cu FCSB, trupa lui Dan Petrescu distrându-se cu Gaz Metan Mediaș
ADVERTISEMENT