Fotbal intern

Cum îl poate transfera Gigi Becali pe Iulian Cristea la FCSB abia în play-off!

07.01.2019 | 11:27
Cum il poate transfera Gigi Becali pe Iulian Cristea la FCSB abia in playoff

Transferul lui Iulian Cristea la FCSB este în stand-by după ce șefii de la Gaz Metan Mediaș au decis să nu accepte cei 100.000 de euro avansați de Gigi Becali pentru a-l aduce acum pe fundașul ardelenilor.

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că a discutat direct cu Edi Iordănescu, noul manager general al Gazului, pentru a găsi o soluție să-l primească acum pe Iulian Cristea, care a intrat pe 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu Mediașul.

Gigi Becali îl poate transfera pe Iulian Cristea la FCSB abia în play-off!

FANATIK a scris despre o altă variantă propusă de Gigi Becali, anume să-l includă și pe William De Amorim în prețul transferului lui Iulian Cristea, dar varianta a fost respinsă de partenerii de negociere.

În acest moment, dacă Becali nu mărește suma de transfer, Iulian Cristea nu pleacă la FCSB, chiar dacă a semnat cu roș-albaștrii. Va juca la Mediaș și va ajunge gratis la vară. Sau… Aici e strategia pe care părțile o pot accepta de comun acord. Și anume ca Iulian Cristea să rămână la Gaz Metan și să încerce să ajute echipa să intre în play-off, și abia apoi să meargă la FCSB! Adică să devină valid pentru noua trupă a lui Teja abia în play-off!

Edi Iordănescu vrea să-l joace titular până se termină sezonul regulat!

Cum e posibil așa ceva? Este posibil, pentru că perioada de transferuri se termină pe 25 februarie 2019, adică după runda cu numărul 25 a sezonului regulat. Cu doar o etapă înainte de intrarea în partea a doua a sezonului, play-off sau play-out.

Iulian Cristea, transfer de la Gaz Metan la FCSB abia în play-off! Strategia!
Edi Iordănescu și-a propus intrarea în play-off cu Gaz Metan Mediaș. Pentru asta are nevoie de Iulian Cristea sau de 200.000 de euro de la FCSB

Edi Iordănescu vrea să-l joace titular pe Iulian Cristea în această perioadă și să forțeze intrarea în play-off. Dacă nu va reuși, e posibil ca Gaz Metan să accepte transferul la FCSB pentru suma pe care Gigi Becali o avansează acum. Adică, FCSB să-l folosească pe Iulian Cristea doar în cele 10 meciuri pentru titlu. Bineînțeles dacă Becali o să-l mai vrea atunci, la începutul lunii martie, cu două luni înainte de a-l lua gratis! Plus că jucătorul nu ar fi acomodat cu noua echipă.

Prețul lui Iulian Cristea acum: „250.000 de euro! Negociabil!”

Cei care au participat la ultimele discuții pentru trecerea lui Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș la FCSB au dezvăluit pentru FANATIK pretențiile actuale ale ardelenilor. „Iulian Cristea nu pleacă de la Mediaș acum la FCSB pentru mai puțin de 250.000 de euro. Bineînțeles, negociabil. Adică, altfel spus, dacă Gigi pune jos acum 200.000 de euro, sigur îl va avea pe Cristea la reunirea echipei sale”, spun medieșenii.

Iulian Cristea, transfer de la Gaz Metan la FCSB abia în play-off! Strategia!
FCSB îl vrea pe Iulian Cristea pentru a-l bloca pe Omrani și CFR-ul în lupta la titlu

Iulian Cristea este primul transfer al FCSB anunțat de FANATIK, acum două luni, mutare confirmată ulterior de Gigi Becali. La fel cum s-a întâmplat și în cazul singurului transfer OFICIAL de până acum al roș-albaștrilor, Florentin Matei, dezvăluit de FANATIK pe 30 decembrie 2018 și realizat pe 3 ianuarie 2019.

  • 750.000 de euro este cota actuală a lui Iulian Cristea, care a împlinit 24 de ani astă-vară
  • 17 meciuri a disputat Cristea la Gaz Metan în actualul sezon, marcând și două goluri