Life

Iuliana Beregoi a răspuns la întrebarea care îi frământă pe admiratori: are sau nu iubit?

Iuliana Beregoi a răspuns la una dintre cele mai intime întrebări. Tiktokerița a vorbit despre statusul ei sentimental.
22.10.2021 | 11:36
Iuliana Beregoi a raspuns la intrebarea care ii framanta pe admiratori are sau nu iubit
Iuliana Beregoi, idolul adolescenților de pe Tiktok. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iuliana Beregoi a făcut cele mai intime dezvăluiri de până acum. Tânăra artistă din Republica Moldova care face furori printre adolescenți a acordat un interviu în care a vorbit despre viața ei.

Idolul Generației Z a împlinit nu de mult 17 ani. Și-a deschis sufletul în fața fanilor ei, vorbind, evident, în principal despre munca pe care o depune pentru a fi mereu în linia întâi pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Iuliana a spus că multă lume nu a crezut în ea când a început să producă muzică și videoclipuri pentru TikTok. Ba chiar s-a lovit de foarte mulți hateri de-a lungul vremii. Cu timpul, a realizat că a fi invidiată este un lucru bun.

Iuliana Beregoi nu s-ar afișa cu iubitul ei, dacă va avea o relație

Vedeta din Republica Moldova care i-a cucerit pe români, având peste 2 miloane de urmăritori pe rețeaua chinezească de socializare, a vorbit și despre situația ei sentimentală.

ADVERTISEMENT

Iuliana a spus că deocamdată nu există niciun băiat în viața ei. Se concentrează doar pe muzică și activitatea din mediul online.

Vedeta a spus că dacă ar fi să întâlnească acel iubit care să întrunească toate calitățile și defectele pe care le-ar accepta la un băiat, ar alege să nu se afișeze cu el în public.

ADVERTISEMENT

„Cred că aș continua așa cum am făcut. Consider că relația o să vină la momentul potrivit”, a spus Iuliana Beregoi la Wownews.

Tânăra artistă a spus că popularitatea pe care o cunoaște nu a afectat-o și nu i-a schimbat caracterul.

ADVERTISEMENT

„Faptul că sunt cunoscută nu mi-a oferit mai multă încredere în mine. Chiar și când nu eram cunoscută aveam încredere în mine și în forțele mele”, a mai spus Iuliana.

Cum și-a ajutat influencerița familia

Moldoveanca a spus și care este achiziția de care e cea mai mândră, ca rod al muncii sale. Fără să dea detalii despre câți bani a reușit să facă până acum din cariera ei, artista a spus că a fost bucuroasă să contribuie la un bun al familiei.

„Cea mai importantă achiziție, când am contribuit la cumpărarea mașinii familiei noastre. Am făcut familia fericită”, a completat adolescenta.

Întrebată dacă în clipurile sale de pe TikTok există cineva care o inspiră, Iuliana a spus că nu are un reper. Tot ce face vine din ideile sale.

 

ADVERTISEMENT