Life

Iuliana de la Mireasa, în conflict cu mama lui Silviu: ”Du-te, bă, cu vrăjelile astea”

Iuliana de la Mireasa, discuție aprinsă cu mama lui Silviu. Care este motivul pentru care au ajuns să se certe cele două.
02.02.2024 | 21:15
Iuliana de la Mireasa in conflict cu mama lui Silviu Dute ba cu vrajelile astea
Iuliana de la Mireasa, discuție aprinsă cu mama lui Silviu. Care este motivul pentru care au ajuns să se certe. Sursa foto: a1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iuliana de la Mireasa, în conflict cu mama lui Silviu. „Du-te, bă, cu vrăjelile astea”, este replica acidă pe care concurentul de la Antena 1 a rostit-o. Doamna Carmen are o relație foarte apropiată cu fiul său.

Iuliana de la Mireasa, discuție aprinsă cu mama lui Silviu. Care este motivul pentru care au ajuns să se certe

Iuliana de la Mireasa a avut recent o discuție aprinsă cu mama lui Silviu. Care este motivul pentru care au ajuns să se certe. Totul a plecat în urma unui sfat pe care femeia i l-a oferit participatului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Doamna Carmen i-a explicat tânărului ce trebuie să facă pentru a-și dezvolta interacțiunile cu fetele, considerând că i-a fost jenă atunci când a văzut-o pe cea pe care o place în pijamale și fără strop de machiaj.

„Mă lași cu rușinea și cu pijamalele. Față de alții nu i-a fost rușine, doar față de mine. Bă, du-te, bă, cu vrăjelile astea. Am văzut vrăjeala din asta în Germania o laie”, a spus Silviu, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„Poate i-o fi jenă”, a declarat doamna Carmen, care se pare că a cam supărat-o pe Iuliana cu vorbele sale. Concurenta de la Mireasa nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu o replică neașteptată la adresa acesteia.

Iuliana de la Mireasa și mama lui Silviu, la cuțite

„Doamna Carmen, nu vă plac pijamalele mele? Sunt șocată! Eu, dacă nu va plac, puteți să îmi cumpărați săptămâna viitoare când facem lista”, a ținut să spună Iuliana. „Ai înțeles greșit”, a mai adăugat doamna Carmen.

ADVERTISEMENT

„Dar ce, că am stat lângă el în pijamale. Eu asta sunt. De ce să mă machiez când vin băiețeii, cine mă vrea, mă ia așa cum sunt și mă și vede”, a mai precizat tânăra de 26 de ani din Bistrița-Năsăud.

„Înțelegi greșit. Ar fi păcat, Iuliana. Am o părere foarte bune despre ține. Poți să îți dai seama singură despre asta. Nu am făcut asta și nu o să o fac”, a mai spus doamna Carmen, în emisiunea Mireasa.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, femeia a încercat să-i explice Iulianei cum au stat, de fapt, lucrurile. Aceasta s-a simțit foarte prost pentru că s-a ajuns în această situație neplăcută, spunându-i tinerei că nu și-ar permite să bârfească.

ADVERTISEMENT