Life

Iuliana Luciu, despre cum și-a câștigat primii bani: ”Împărțeam pliante pe la semafoare”

Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu, a dezvăluit din ce și-a câștigat primii bani de buzunar.
16.10.2021 | 14:27
Iuliana Luciu despre cum sia castigat primii bani Imparteam pliante pe la semafoare
Iuliana Luciu a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iuliana Luciu (34 ani) era doar o adolescentă când a început să aibă primul job și să-și câștige primii bani. Vedeta de la Antena 1 și-a amintit cu drag de acele momente.

Iuliana Luciu a mărturisit că la vârsta de 15 ani împărțea pliante ”cu tot felul de electrocasnice de vânzare”. Făcea zilnic acest lucru, timp de patru ore.

ADVERTISEMENT

Ce și-a cumpărat Iuliana Luciu cu primul salariu

Iuliana Luciu își dorea la vremea respectivă să-și cumpere un telefon mobil. În cele din urmă, după multă trudă, a reușit.

”Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare.

ADVERTISEMENT

Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a declarat vedeta pentru tvmania.ro

Iuliana Luciu, atentă la cum își cheltuie banii

În prezent, Iuliana Luciu este foarte cumpătată când vine vorba de cum își gestionează bugetul personal. Sora Nicoletei Luciu spune despre sine că nu este o fire cheltuitoare și că nu-i place să facă cumpărături.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt o fire cheltuitoare. Nici la shopping nu îmi place să merg”, a mai declarat pentru sursa anterioară.

Cu ce se ocupă Iuliana Luciu în prezent

Dacă sora ei mai mare s-a retras din lumina reflectoarelor, la Miercurea-Ciuc, pentru a se dedica familiei, Iuliana Luciu nu s-a retras, încă, din domeniul care a consacrat-o: televiziunea.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă lucrează la Antena 1 și face o echipă bună cu  Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în emisiunea „Prețul cel bun”.

”Mi-am dorit un proiect frumos și am primit cu bucurie propunerea de a face parte din echipa emisiunii „Prețul cel bun”. Eu sunt o fire muncitoare și chiar dacă programul este unul încărcat, așa cum se întâmplă în general la filmări, nu mi-a displăcut. Nu îl simt ca fiind solicitant deloc și, oricum, eu sunt o persoană foarte activă și hotărâtă, chiar și când este mai greu nu îmi place să mă plâng.

Este un proiect pe care l-am îndrăgit din prima clipă. Este un format original, clasic, dar foarte frumos, în care oamenii câştigă. Sunt tot mai rare acum genul acesta de proiecte, în care toți participanții au o şansă la premiu. Altfel, ce vă mai pot dezvălui, dar să nu mai spuneți nimănui, este că de la o ediție la alta valoarea premiilor crește și suntem foarte, foarte darnici.

Așa că, oricine dorește să participe la emisiunea «Prețul cel bun», se poate înscrie la casting. Nu trebuie să aveți experiență, ci doar puțin curaj să faceți primul pas și să vă înscrieți. Noi vă așteptăm pe platou cu muulte premii de dat!”, a mai declarat Iuliana Luciu.

ADVERTISEMENT