Life

Iuliana Marciuc, clarificări pentru criticii la adresa Lianei Stanciu în urma eșecului României la Eurovision. Ce face un șef de delegație, de fapt

Iuliana Marciuc a clarificat cu ce se ocupă șeful delegației României la Eurovision, în urma valului de comentarii răutăcioase la adresa Lianei Stanciu.
21.05.2021 | 11:49
Iuliana Marciuc clarificari pentru criticii la adresa Lianei Stanciu in urma esecului Romaniei la Eurovision Ce face un sef de delegatie de fapt
Iuliana Marciuc, producătoare și prezentatoare de televiziune. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc a fost contactată de FANATIK pentru a clarifica rolul șefului de delegație al României la Eurovision, în urma criticilor pe care Liana Stanciu le-a primit în ultimele zile pentru necalificarea lui Roxen în marea finală din 22 mai.

Producătoarea și prezentatoarea de televiziune ne-a declarat că nu dorește să intre în polemică. A refuzat să comenteze motivul pentru care nu suntem în finală.

ADVERTISEMENT

În calitate de fostă șefă de delegație timp de trei ani, aceasta a putut să ne spună, în schimb, care este rolul unui șef de delegație în această competiție.

Iuliana Marciuc explică rolul șefului delegației României la Eurovision

Întrucât foarte mulți oameni au început să critice exclusiv șeful de delegație, în cazul acestui an Liana Stanciu, ne-am dorit să aflăm care sunt, de fapt, atribuțiile acestuia. Cât i se poate imputa eșecul necalificării țării noastre?

ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc a declarat că nu își dorește să comenteze sub nicio formă prestația noastră și nimic legat de competiția din acest an.

A dorit în schimb să ne explice cu ce se ocupă șeful delegației României, având în vedere că acesta ajunge să fie de fiecare dată atacat atunci când România nu obține un rezultat bun la acest concurs.

ADVERTISEMENT

„Șeful de delegație este un ghid, este relația dintre televiziune și organizator, nu e un producător, există un regizor, producătorii și regizorii sunt cei care stabilesc conținutul. Anul ăsta totul s-a făcut cu echipa lui Roxen”, a declarat Iuliana Marciuc pentru FANATIK.

Moldova a ajuns în finala din 22 mai, reprezentată de Natalia Gordienko

România a fost reprezentată anul acesta de Roxenîn semifinala din 18 mai. Tânăra artistă din Cluj a cântat melodia „Amnesia”, însă nu a reușit să convingă îndeajuns juriile naționale și publicul.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de țara noastră, Moldova a reușit să se califice în finală. Prestația Nataliei Gordienko din semifinala care a avut loc pe 22 mai a primit OK-ul din partea Europei. Moldoveanca va putea fi urmărită în marea finală alături de celelalte 25 de state.

Competiția Eurovision a revenit anul acesta după o absență de un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cea de-a 65-a ediție se desfășoară la Rotterdam, Olanda.

În marea finală de pe 22 mai vor urca pe scenă reprezentanții a 25 de țări. 6 dintre ele nu au avut nevoie să treacă prin semifinală. Este vorba despre grupul Big 5 (Spania, Germania, Franța, Italia, Marea Britanie) și țara gazdă, Olanda.

 

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un...
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un spion care s-a sinucis! "Nu pot să spun mai multe!"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de...
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de grade. Zonele lovite de ploi
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă