ADVERTISEMENT
Life

Iuliana Marciuc, clarificări pentru criticii la adresa Lianei Stanciu în urma eșecului României la Eurovision. Ce face un șef de delegație, de fapt

Iuliana Marciuc a clarificat cu ce se ocupă șeful delegației României la Eurovision, în urma valului de comentarii răutăcioase la adresa Lianei Stanciu.
Autor: Dan Suta | 21.05.2021 | 11:49
Iuliana Marciuc, clarificări pentru criticii la adresa Lianei Stanciu în urma eșecului României la Eurovision. Ce face un șef de delegație, de fapt
Iuliana Marciuc, producătoare și prezentatoare de televiziune. Foto: Facebook

Iuliana Marciuc a fost contactată de FANATIK pentru a clarifica rolul șefului de delegație al României la Eurovision, în urma criticilor pe care Liana Stanciu le-a primit în ultimele zile pentru necalificarea lui Roxen în marea finală din 22 mai.

ADVERTISEMENT

Producătoarea și prezentatoarea de televiziune ne-a declarat că nu dorește să intre în polemică. A refuzat să comenteze motivul pentru care nu suntem în finală.

În calitate de fostă șefă de delegație timp de trei ani, aceasta a putut să ne spună, în schimb, care este rolul unui șef de delegație în această competiție.

Iuliana Marciuc explică rolul șefului delegației României la Eurovision

Întrucât foarte mulți oameni au început să critice exclusiv șeful de delegație, în cazul acestui an Liana Stanciu, ne-am dorit să aflăm care sunt, de fapt, atribuțiile acestuia. Cât i se poate imputa eșecul necalificării țării noastre?

ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc a declarat că nu își dorește să comenteze sub nicio formă prestația noastră și nimic legat de competiția din acest an.

A dorit în schimb să ne explice cu ce se ocupă șeful delegației României, având în vedere că acesta ajunge să fie de fiecare dată atacat atunci când România nu obține un rezultat bun la acest concurs.

„Șeful de delegație este un ghid, este relația dintre televiziune și organizator, nu e un producător, există un regizor, producătorii și regizorii sunt cei care stabilesc conținutul. Anul ăsta totul s-a făcut cu echipa lui Roxen”, a declarat Iuliana Marciuc pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Moldova a ajuns în finala din 22 mai, reprezentată de Natalia Gordienko

România a fost reprezentată anul acesta de Roxen în semifinala din 18 mai. Tânăra artistă din Cluj a cântat melodia „Amnesia”, însă nu a reușit să convingă îndeajuns juriile naționale și publicul.

Spre deosebire de țara noastră, Moldova a reușit să se califice în finală. Prestația Nataliei Gordienko din semifinala care a avut loc pe 22 mai a primit OK-ul din partea Europei. Moldoveanca va putea fi urmărită în marea finală alături de celelalte 25 de state.

ADVERTISEMENT

Competiția Eurovision a revenit anul acesta după o absență de un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cea de-a 65-a ediție se desfășoară la Rotterdam, Olanda.

În marea finală de pe 22 mai vor urca pe scenă reprezentanții a 25 de țări. 6 dintre ele nu au avut nevoie să treacă prin semifinală. Este vorba despre grupul Big 5 (Spania, Germania, Franța, Italia, Marea Britanie) și țara gazdă, Olanda.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!