Life

Iuliana Marciuc, obligată să amâne înmormântarea tatălui său. Vinovat este un medic

Iuliana Marciuc a anunțat că tatăl său, Alecu Marciuc, s-a stins din viață pe 11 martie. Vedeta a dorit să organizeze înmormântarea duminică, dar nu a putut din cauza unui medic.
14.03.2022 | 08:48
Iuliana Marciuc obligata sa amane inmormantarea tatalui sau Vinovat este un medic
Iuliana Marciuc, obligată să amâne înmormântarea tatălui său
ADVERTISEMENT

Fostul jurnalist, Alecu Marciuc, s-a stins din viață pe data de 11 martie. Iuliana Marciuc a anunțat că înmormântarea va avea loc duminică, dar ulterior a fost obligată să schimbe data, totul din cauza unui medic.

Iuliana Marciuc, obligată să amâne înmormântarea tatălui său. Vinovat este un medic

Iuliana Marciuc și-ar fi dorit să organizeze înmormântarea tatălui său duminică, dar nu a reușit să scoată trupul neînsuflețit al părintelui său din spital. Ceremonia ar fi trebuit să aibă loc duminică, la ora 13.00. Vedeta a postat un anunț pe Facebook și a explicat de ce a fost obligată să schimbe totul.

ADVERTISEMENT

“Dragi prieteni și colegi ai mei și ai tatălui meu, vă anunț cu tristețe și revoltată că din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatăl meu decedat nu a fost externat astăzi.

Cu scuze, vom reprograma înmormântarea. Vă mulțumim pentru înțelegere! Vom anunța data și ora când Alecu Marciuc va fi depus la biserica, sperăm LUNI, 14 martie Una dintre ultimele fotografii arată pasiunea lui pentru fenomenul UFO”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii în care apare tatăl său alături de un extraterestru.

ADVERTISEMENT
Alecu Marciuc
Alecu Marciuc

Iuliana Marciuc nu a dat foarte amănunte despre motivul decesului tatălui său.

“Tatăl meu iubit, șot devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet, om de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic leu a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri in jurul orei 17.00 iar acum este liniștit.

Rugați-vă pentru multă lumina în drumul lui spre lumea de la “Hotarele posibilului “unde știa sigur că-l așteaptă un nou început. Voi pregăti eu, singură, volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este”, a scris prezentatoarea pe Facebook pe data de 12 martie.

ADVERTISEMENT

Alecu Marciuc a fost un cunoscut jurnalist. Acesta a lucrat ani buni la Secția Rusă, iar apoi a contribuit la construirea Secției Ucrainene Radio România Internațional. De asemenea, acesta a lucrat și la postul radio Radio Vacanța.