Sport

Ivaylo Petev atacă arbitrajul după U Craiova – Poli Iași 2-2: „Fiecare om are o limită”

Ivaylo Petev a atacat arbitrajul după remiza înregistrată de Universitatea Craiova cu Poli Iași, scor 2-2, în etapa a 20-a din SuperLiga.
16.12.2023 | 19:46
Ivaylo Petev ataca arbitrajul dupa U Craiova  Poli Iasi 22 Fiecare om are o limita
Ivaylo Petev a atacat arbitrajul după U Craiova - Poli Iași, scor 2-2.
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a tras concluziile după Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 2-2, în etapa a 20-a din SuperLiga. Oltenii au irosit șansa de a urca pe locul 2 în clasament. La pauză, formația din Bănie a condus cu 2-0 și a avut un gol anulat în prelungiri după 7 minute de analiză în cabina VAR.

Ivaylo Petev, concluzii după U Craiova – Poli Iași 1-1: „Am făcut greșeli”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ivaylo Petev va pleca în Bulgaria imediat după U Craiova – Poli Iași (2-2), deoarece tatăl antrenorului bulgar a decedat. Deși nu era așteptat la flash-interviu, Petev a venit și a tras concluziile partidei de pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Am pierdut meciul, deși am controlat lucrurile. Din păcate, am făcut greșeli. Am avut situațiile noastre, nu am reușit să marcăm. Eu sunt mulțumit de jucători și de caracterul de care au dat dovadă”, și-a început discursul Ivaylo Petev.

Ulterior, antrenorul bulgar a îndreptat discuția spre arbitraj. Petev a lăsat de înțeles că vrea arbitrii de calitate la următoarele meciuri ale Universității Craiova. „Centralul” Horia Mladinovici și Hațegan din camera VAR au anulat golul marcat de Markovic în prelungiri pentru ofsaid.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev atacă arbitrajul după U Craiova – Poli Iași 2-2: „Asta vreau la următorul meci”

„Aș vrea ca la următorul meci, România are arbitri de calitate, și astăzi, și în etapa trecută, dar am pretenții mari, niciodată n-am comentat arbitrajul, dar fiecare om are o limită. 

Au fost mai multe situații și nu cred că a fost ofsaid (n.r. golul din prelungiri al Craiovei). Mai sunt situații, eu pot să presupun, însă acest lucru nu este cel mai important. Am jucat bine, dar din păcate am pierdut două puncte”, a mai spus Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

Este greșeala întregii echipe, nu este greșeala doar a unui om, se întâmplă, dar cel mai rău este că pierdem puncte. Prima dată o să analizăm meciul cu Poli Iași, unde am greșit și pentru următorul meci trebuie să reparăm ceea ce am greșit astăzi.

Felicit jucătorii și suporterii pentru energia pe care ne-au dat-o. Nu pot să fiu nemulțumit de ei”, au fost cuvintele lui Ivaylo Petev. Mitriță și Roguljic au marcat pentru Universitatea Craiova, în timp ce pentru Poli Iași a punctat Roman, cu o „dublă”.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, ultima din acest an, Universitatea Craiova o întâlnește pe UTA Arad, miercuri, 20 decembrie, ora 17:30. Oltenii ocupă locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu locul 2 ocupat de CFR Cluj.

 

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.00 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad - Universitatea Craiova