Life

Iza, fiica Oanei Roman, are iubit la numai 7 ani. Cum a reacționat vedeta la aflarea veștii

03.04.2021 | 22:04
Iza fiica Oanei Roman are iubit la numai 7 ani Cum a reactionat vedeta la aflarea vestii
Iza, fiica Oanei Roman, are iubit la numai 7 ani. Cum a reacționat vedeta la aflarea veștii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iza, fiica Oanei Roman, a mărturisit în cadrul unei provocări că are iubit, în ciuda faptului că a împlinit recent vârsta de 7 ani. Vedeta a reacționat imediat la aflarea veștii despre sentimentele pe care le are copila pentru un băiat. 

Fetița nu s-a sfiit să spună sincer și deschis ce simte pentru un coleg de școală, chiar în direct, la TV. Micuța de 7 ani a dat răspunsul în cadrul jocului „Am / N-am”, șatena fiind luată prin surprindere de răspunsurile pe care copila le-a dat unor întrebări.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără și cea legat de iubit, Iza mărturisind că îi place de cineva care poartă numele Matei. Oana Roman a rămas uimită, întrebându-se cum va reacționa tatăl copilei, Marius Elisei, atunci când va afla această veste despre fetiță.

Iza are iubit. Ce spune Oana Roman despre asta

„Da, am! Îl cheamă Matei pe iubitul meu de la școală”, a mărturisit Izabela în cadrul emisiunii „Mămici de Pitici cu Lipici” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Roman nu a părut foarte surprinsă de dezvăluirea copilei, precizând că la vârsta de 7 ani este, cu siguranță, vorba de o chestie copilărească. Șatena nu cunoaște prea multe despre băiatul plăcut de fiica sa, însă este relaxată în acest sens.

Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că este genul de mamă mai relaxată în creșterea și educarea copilei și care nu ia în serios anumite lucruri, fiind convinsă că declarația Izabelei este una cât se poate de inofensivă.

ADVERTISEMENT

„Surpriza zilei a fost că, odată cu acest joc, am aflat că Isa are un iubit la școală pe care-l cheamă Matei. Nu știu prea multe detalii, decât ce mi-a zis ea acum.

E o chestie de copii, nu putem să luăm în serios acest lucru, dar nu știu care o să fie reacția lui taică-su când o să afle . Eu sunt un pic mai relaxată, la vârsta asta este totul la nivel de joacă”, a spus Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier Petre Roman se ocupă singură de creșterea fiicei sale, după ce în urmă cu două luni a luat decizia de a divorța de tatăl copilei, Marius Elisei. Cei doi s-au separat la notar, vestea fiind făcută printr-o filmare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT