Life

Jador a dat de belea în Constanța. Mașina lui a fost vandalizată: „Mi-a luat portofelul”

Jador a dat de belea în Constanța, după ce mașina lui a fost vandalizată. Cântărețul a rămas și fără portofel.
27.08.2021 | 10:09
Jador a dat de belea in Constanta Masina lui a fost vandalizata Mia luat portofelul
ADVERTISEMENT

Jador a avut parte de clipe de coșmar în Constanța, după ce a susținut un concert. Mașina artistului a fost vandalizată, iar cei care au făcut acest lucru i-au furat și portofelul.

Interpretul de muzică de petrecere a făcut un apel disperat chiar către cei care au comis această faptă. Jador a văzut că geamurile bolidului său erau sparte, iar câteva lucruri lipseau. Iată ce a declarat acesta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Jador a dat de belea în Constanța. Mașina lui a fost vandalizată: „Mi-a luat portofelul”

Jador a trecut prin clipe de coșmar după un concert susținut în Constanța. Bolidul de lux al artistului a fost vandalizat, iar cei care au făcut asta i-au furat și câteva lucruri, printre care și portofelul.

Cântărețul a constatat acest lucru după ce și-a găsit mașina cu geamurile sparte și a verificat-o în interior. Jador a postat un filmuleț pe rețelele sociale și a făcut un apel chiar către cei care i-au spart mașina.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a explicat fanilor ce a pățit, după care le-a transmis hoților că pot să păstreze banii, dar să-i dea înapoi portofelul, întrucât are nevoie de acte.

„Te duci la spectacol și uite oamenii ce fac la mașină. Nu mai avem geamuri. Mi-a luat portofelul din mașină.

ADVERTISEMENT

Te rog frumos ia banii și golește-l și du portofelul, aruncă-l la o secție de poliție, trimite-l, fă ceva ca să fie bine”, a spus Jador pe Instagram.

Jador și-a găsit mașina vandalizată
Jador și-a găsit mașina vandalizată în Constanța. Sursa foto: Instagram

Jador s-a filmat și alături de un amic de-al său, iar acesta i-a rugat pe hoți să-i dea înapoi portofelul manelistului, pentru că va pleca din țară și nu poate fără acte.

ADVERTISEMENT

„Care ai furat banii, cine ești tu să fii sănătos, dar adu-ne portofelul, avem plecări, ne trebuie buletinul”, a spus amicul cântărețului.

Întâmplarea a venit la câteva săptămâni după ce Jador a avut un accident de mașină. Manelistul a lovit un cal care a ieșit dintr-o curte în plină stradă, neavând viteză mare.

La momentul respectiv, Jador nu a cerut despăgubiri de la familia responsabilă de calul respectiv, însă i-a sfătuit pe oameni să aibă grijă ca animalele lor să nu iasă din curte, altfel pot avea loc tragedii.

ADVERTISEMENT
Tags: