Life

Jador a furat un ceas de 8.000 de euro dintr-un magazin din Turcia. Reacția artistului

22.09.2020 | 18:55
Jador a furat un ceas de 8000 de euro dintrun magazin din Turcia Reactia artistului
ADVERTISEMENT

Jador a dezvăluit la Antena Stars că a avut parte de un moment rușinos în trecut, după ce a furat u ceas și un parfum.

El se afla în magazin cu Bogdan Mocanu, pe care îl pusese să țină de vorbă vânzătorul pentru ca el să plece cu apa de toaletă.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat, el și-a dat seama că a furat din magazin și un ceas foarte scump, însă totul fusese făcut în glumă.

Jador, la furat în Turcia

Totul se întâmpla în perioada filmărilor pentru Puterea Dragostei, iar pe atunci artistul nu era la fel de cunoscut ca acum. Și pentru că nu avea bani și nici nu dispunea în viitorul apropiat de finanțe, Jador s-a gândit să facă o glumă și să plece cu parfumul. Gluma a devenit realitate, iar la plecare avea parfumul dorit asupra lui, dar și un ceas foarte scump.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit întregul moment la Antena Stars, în cadrul unui reality show care îl are protagonist. „Era mult și nu aveam bani și i-am zis lui Mocanu să-l țină de vorbă. Era 800 sau 8000 de euro!”, a spus artistul în direct la Antena Stars.

Culmea este că după ce a dezvăluit această întâmplare, noul șef al clanului Duduianu i-a transmis un mesaj artistului, după ce a postat și o imagine cu Ella, fosta iubită a acestuia de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

„Jador, ascultă bine, melodia asta e făcută pentru tine/ Jador schimbă parfumul, dă jos costumul, prinde costumul”, i-a transmis George Pian lui Jador.