Life

Jador a revenit la Survivor România. Faimoșii, reacții șoc când l-au văzut. Update

18.03.2021 | 21:09
Jador a revenit la Survivor Romania Faimosii reactii soc cand lau vazut Update
Jador a revenit la Survivor România. Faimoșii, reacții șoc când l-au văzut. Sursa foto: kanald.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador revine la Survivor România, după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu probleme de sănătate. Faimosul a suferit o lovitură gravă la unul dintre genunchi și a trecut și prin dureri cumplite la nivelul spatelui. 

UPDATE ORA 21:10. Concurenții de la Kanal D luptă pentru un brunch unde pot mânca toate bucatele preferate, însă pentru asta trebuie să câștige traseul care se desfășoară exclusiv pe apă. Pentru jocul de recompensă Faimoșii și Războinicii trebuie să folosească o plută, o sfoară și un ponton.

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 21:05. Jador s-a prezentat la Survivor România 2021 cu piciorul stâng în ghips și cu cârje, fiind foarte încântat că a plecat acasă Musty de la Războinici. Manelistul s-a bucurat că a părăsit competiția concurentul, căruia i-a cerut scuze pentru cum s-a comportat.

„Sunt pregătit, intru pe traseu azi. Eu vreau să lupt cu Sorin. Am avut câteva probleme, cu stomacul, cu piciorul. Am cerut doctoriță… am vrut o asistentă, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul).

ADVERTISEMENT

Am citit o carte, dacă îți zic râzi… Mica Sirenă. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturugă. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun. 

Nu vă duceți la spital, stai între patru pereți, numai tu cu un gardian. Mi-a fost sincer dor de colegi, vreau să le mulțumesc că m-au scos din apă și vreau să îmi cer iertare de la Musty”, a spus Faimosul.

ADVERTISEMENT
Jador a venit în cârje la Survivor România 2021
Jador a venit în cârje la Survivor România 2021. Sursa foto: captură TV

Manelistul a fost în atenția medicilor din Republica Dominicană, care i-au recomandat să ia o pauză de la probele din teren, însă acum este gata să reintre în joc, reacțiile concurenților de la Kanal D fiind unele pe măsură la aflarea veștii.

Prezentatorul reality show-ului anunță că Jador se întoarce în lupta pentru marele premiu, Daniel Pavel invitându-l să ia loc pe banca Faimoșilor, care se pare că nu se așteptau la o asemenea surpriză din partea cântărețului de muzică de petrecere. 

ADVERTISEMENT

Jador, gata să revină la Survivor România. Cum au reacționat colegii

„Vreau să-l invit pe banca Faimoșilor pe Jador”, spune prezentatorul competiției sportive Survivor România 2021, Daniel Pavel, în ediția de joi, 18 martie 2021.

Elena Marin, Sebastian Chitoșcă și Andreea Antonescu sunt luați prin surprindere de revenirea lui Jador după două săptămâni petrecute în spital, cele două Faimoase având o reacție complet neașteptată.

Concurentele, care sunt prietene dinaintea competiției, își pun mâinile în cap și la gură la auzul veștii că se întoarce în joc fostul concurent de la „Puterea Dragostei”. Faimosul este dornic să lupte pe traseu și să aducă puncte echipei roșii.

Competiția nu este lipsită de conflicte, Elena Marin fiind în continuare în război cu Zanni și Sebastian Chitoșcă. Cei trei nu reușesc sub nicio formă să se înțeleagă, fosta dansatoare simțind că fiecare dată că este contrazisă de ceilalți.

„În momentul în care vorbesc cu ei, nu reușesc sub nicio formă să mă înțeleg. Întotdeauna e cuvântul meu contra cuvântului lor. M-am săturat, nu mai pot!”, spune Elena Marin despre Zanni și Sebi.

Faimoșii și Războinicii luptă în seara aceasta pentru cel de-al doilea joc pentru recompensă, iar competiția este una strânsă de fiecare dată. Concurenții dau totul pentru un premiu ce constă în mâncare.

ADVERTISEMENT