Life

Jador, dat afară în șuturi din club! Patronul a luat foc după ce manelistul a călcat pe bec

Jador a călcat pe bec la un bal de boboci din Târgu Mureş şi a plătit cu vârf şi îndesat, iar manelistul a fost dat afară din club, de patron.
13.11.2023 | 18:30
Jador dat afara in suturi din club Patronul a luat foc dupa ce manelistul a calcat pe bec
Jador a călcat grav pe bec într-un club din Târgu Mureș / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Săptămână trecută, Jador a fost invitat în Clubul Mystik din Târgu Mureş pentru a fi prezent la balul bobocilor. Iniţial, patronul clubului, Tudor Sălăgean, l-a invitat pe manelist în biroul său pentru a avea o discuţie. Voia să stabilească regulile pentru concertul lui Jador. Deşi am crede că este un profesionist, Jador nu s-a prezentat și a mers direct pe scenă.

Jador și-a bătut joc de banii patronului de club

Patronul a trecut cu vederea lipsa de politețe a manelistului, iar Jador a fost lăsat să se desfăşoare. Totul pentru a susţine un concert de neuitat pentru cei peste 1200 de liceeni prezenţi la bal.

ADVERTISEMENT

Din păcate însă, Jador nu a apreciat răbdarea patronului! Când a remarcat cât de numeros şi activ este publicul format prezent la eveniment, Jador a luat o decizie uimitoare.

În loc să urmeze programul pentru care a încasat aproximativ 6000 de euro, artistul a decis să filmeze un clip pentru noua lui piesă! Fără ca patronul să fie înştiinţat că vor avea loc aceste filmări şi că Jador nu va urma programul stabilit!

ADVERTISEMENT

Jador a cântat aceeaşi piesă o oră!

Alături de doi cameramani cu care venise la balul bobocilor, Jador a început să îşi filmeze clipul! El a dat “verde” la filmări, sub privirile şocate ale proprietarului care nu înţelegea ce se întâmplă în propriul club!

Totul, în faţa a peste 1200 de liceeni care habar nu aveau de ce manelistul cântă la nesfârşit aceeaşi piesă. Jador a fredonat timp de mai bine de o oră aceeaşi melodie pentru care trebuia să filmeze clipul cu pricina!

ADVERTISEMENT

“Filma ceva melodii noi în club! Dădeau volumul la maximum, chiar dacă am mers la ei în repetate rânduri şi i-am rugat să îl reducă. După plecarea mea, ridicau iar volumul!”, ne-a mărturisit Tudor Sălăgean, şocat că artistul a avut asemenea comportament în clubul său.

Patronul clubului l-a dat afară pe Jador

Deşi toti liceeni aşteptau cu sufletul la gură să audă mai multe dintre hit-urile cu care Jador a dat lovitura, manelistul părea că total dezinteresat de fanii lui. În ciuda faptului că patronul clubului i-a atras atenţia de nenumărate ori că nu este deloc în regulă cum procedează şi că ar trebui să urmeze programul pentru care a fost plătit, pe manelist nu prea îl interesau criticile.

ADVERTISEMENT

“L-am informat că, dacă nu se conformează, va pleca după primul program! A început apoi să ia bani pe dedicaţii şi să cânte melodiile doar pe jumătate!”, ne-a mai dezvăluit proprietarul clubului.

Sătul peste cap de atitudinea manelistului care voia cu orice preţ să-şi atingă scopul şi să filmeze clipul pentru noua lui piesă, în loc să ţină un show demn de balul bobocilor, patronului clubului s-a decis că este momentul să-i arate lui Jador unde este ieşirea, conform spuselor lui!

Văzând că a călcat pe bec grav, cântăreţul a încercat să dreagă situaţia, spunând că va mai cânta un program după ce termină clipul. Acest lucru nu a fost posibil însă, căci liceeni prezenţi la eveniment erau cu precădere minori, iar ceasul depăşise deja ora doua dimineaţa, o oră total nepotrivită pentru balul bobocilor.

Ce spune Jador despre scandal

Aşadar, după mai bine de o oră în care l-a rugat să renunţe la filmarea clipului şi să cânte mai multe piese, Tudor Sălăgean l-a izgonit pe Jador din clubul său! Nu a mai vrut să audă nicio cale de mijloc din partea cântăreţului, aşa că i-a indicat drumul către uşă! Ulterior, manelistul a postat un clip, pe Tik Tok, în care povesteşte că a fost dat afară din club, însă nu dezvăluie adevăratele motive!

Contactat de FANATIK pentru a avea dreptul la replică, Jador ne-a dezvăluit că nu poate comenta nimic pe seama acestui subiect, deoarece are un contract exclusiv cu un post de televiziune.

ADVERTISEMENT