Life

Jador, declarații sfâșietoare despre trecutul său: „Eu văd acum la mine”. Ce consideră a fi mai rău decât rasismul

Jador și-a deschis sufletul mai mult ca niciodată într-un interviu unde a vorbit despre principalele probleme de care s-a lovit până să devină celebru.
07.09.2021 | 12:19
Jador declaratii sfasietoare despre trecutul sau Eu vad acum la mine Ce considera a fi mai rau decat rasismul
Jador, cântăreț de manele. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Jador a făcut o serie de mărturisiri dure despre trecutul său. Cântărețul a spus că nu s-a confruntat doar cu rasismul, ba chiar că a descoperit că există lucruri mai rele decât ura de rasă, cea de clasă socială.

Sărăcia a fost principala inanmică a artistului în copilărie. A simțit pe pielea lui discriminarea din cauza faptului că nu provenea dintr-o familie avută.

ADVERTISEMENT

A spus că au fost ani buni când în familia lui nu prea existau bani pentru mâncare, iar din puținul pe care tatăl său îl făcea la muncă îl dădea copiilor să meargă la școală.

Jador: Diferența socială e mai puternică și mai prezentă decât rasismul

Jador și-a amintit, gâtuit de emoție, cum tatăl său mergea și muncea zi de zi pentru doar 5 lei, iar când aduna 35 de lei îi dădea lui pe toți ca să poată să își continue școala ca toți ceilalți copii.

ADVERTISEMENT

„Am muncit mult să fiu un om normal. Pentru că diferențele dintre sărac și bogat, mai ales asta, diferența nu neapărat dintre țigan și român, dar diferența socială, materială, oamenii o fac foarte des.

Eu văd acum la mine. Mă duc undeva, sunt în față mereu. De ce mă băgați în față? Vreau să stau la coadă. M-am dus să fac buletinul și mi-au zis hai, hai. Nu, am vrut să stau la coadă”, a spus Jador în emisiunea „În oglindă” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Jador a spus că într-un fel se bucură că a pornit de jos, dând exemplul un prieten al cărui tată e putred de bogat care, crescut în puf, a devenit dependent de tot felul de vicii.

Despre copiii de bani gata care se autodistrug din cauza drogurilor: „Nu am cum să fac prostii din astea”

Artistul a spus că are prieteni din toate categoriile sociale, însă ce a observat la copiii de bani gata a fost faptul că se autodistrug din cauza viciilor pentru că nu știu cum este să nu ai.

ADVERTISEMENT

A dat exemplu în acest sens al unui amic căruia nu a vrut să îi dea numele, al cărui tată are milioane de euro în conturi. Patima în care căzuse l-a ruinat atât de mult încât a ajuns să se împrumute cu bani de la Jador.

Cântărețul a mai spus în interviu că niciodată nu a fost atras de droguri, chiar dacă are prieteni care consumă. „Eu sunt un om al lui Dumnezeu. Nu am cum să fac prostii din astea. Dacă ar auzi mama că fumez o țigară ar înnebuni. Mai beau un pahar de vin, două, trei, dar niciodată nu m-am îmbătat să vomit”, a mai spus Jador.

 

ADVERTISEMENT