Sporturi

Jador, desființat pentru ce face la Survivor România: „Joacă teatru”. Cine susține că se va certa cu Culiță Sterp

20.01.2021 | 11:52
Jador desfiintat pentru ce face la Survivor Romania Joaca teatru Cine sustine ca se va certa cu Culita Sterp
ADVERTISEMENT

Jador este protagonistul absolut de la Survivor România, însă comportamentul său este pus sub semnul întrebării de persoanele care îl cunosc, mulți susținând că joacă teatru în fața camerelor de luat vederi.

Manuela, fostă concurentă de la Puterea dragostei, una din persoanele care știe cum este Jador cu adevărat în spatele camerelor, a spus că manelistul nu este la televizor așa cum e în realitate, asta neînsemnând că ar fi un băiat rău.

ADVERTISEMENT

Manuela a mai spus că este sigură că prietenia dintre Jador și Culiță Sterp nu va rezista mult și că această competiție îi va face să se certe mai devreme sau mai târziu, plus că cei doi au temperamente complet diferite.

Jador, desființat pentru comportamentul său de la Survivor România

Bruneta a împărțit același spațiu cu Jador la Puterea dragostei, iar acum spune o serie de lucruri pe care publicul nu le știe despre cântăreț, cu toate că Manuela îl susține în show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Noi, la Puterea dragostei, făceam și noi strategiile noastre. Dacă el considera că nu trebuie să ies eu, nu mă vota. Noi nu suntem în cele mai bune relații în momentul de față, dar îl apreciez. 

Nu mă așteptam să fie atât de bun în competiție. Mă așteptam să iasă primul. Chiar m-am bucurat și mă bucur în continuare pentru el și văd că încearcă să-și autodepășească limitele”, a declarat Manuela de la Puterea dragostei în emisiunea Corneliei Ionescu de la Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Manuela nu s-a oprit la aceste declarații. Cu o mână la mângâiat, iar în cealaltă mână avea pregătit cuțitul, căci în continuarea declarațiilor l-a desființat pe concurent, spunând despre el că este fals.

„Joacă teatru pentru că îi convine pentru imagine”

„Chiar o să fiu sinceră. A avut foarte multe momente în care a jucat teatru. Se pricepe foarte bine la chestia asta, de ce să vă mint? Nu este 100% el, cel pe care îl cunoaște lumea. Joacă teatru, dar este un om bun. Joacă teatru pentru că îi convine pentru imagine. În cele mai multe momente în care a apărut la tv, a jucat teatru”, este atacul neașteptat lansat de Manuela la adresa lui Jador de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Cred că la un moment dat Jador și Culiță or să se certe, iar Jador va aprinde fitilul. Culiță e blând, e respectuos, dar când se aprinde… N-am vrea să vedem un conflict între cei doi, părerea mea”, a spus Manuela.

 

ADVERTISEMENT