Sport

Surpriză de proporții: Nasty, filmul despre viața lui Ilie Năstase, selectat la celebrul festival de la Cannes. Locul 1 în Box Office în România

Ilie Năstase poate fi mândru. Filmul său este cel mai vizionat în cinematografele din România și a fost nominalizat și la Festivalul de Film de la Cannes.
22.04.2024 | 21:16
Surpriza de proportii Nasty filmul despre viata lui Ilie Nastase selectat la celebrul festival de la Cannes Locul 1 in Box Office in Romania
2 ani a lucrat Tudor Giurgiu la filmul lui Ilie Năstase. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și-a lansat cu mare fast filmul autobiografic, la care au participat nume grele din istoria tenisului, dar și Nadia Comăneci și Gică Hagi. „Nasty” este cel mai urmărit film în cinematografe și a atras atenția și la nivel internațional.

Ilie Năstase a dat lovitura cu filmul său autobiografic „Nasty”

Ilie Năstase și-a dorit de mulți ani să facă un film despre cariera și viața sa extraordinară, iar visul său s-a îndeplinit în cele din urmă. Tudor Giurgiu a vorbit despre impactul pe care producția l-a avut de la lansare.

ADVERTISEMENT

„Nasty a fost cel mai vizionat film în sălile de cinema din România în weekend-ul 19-21 aprilie și zilele de dinainte!! 13.617 spectatori and still counting!

Mulțumim pentru încredere, veștile bune vor continua, inclusiv mâine. Stay tuned! Haideți la film, programul proiecțiilor e aici”, a scris regizorul pe contul său de Facebook. Veștile bună însă nu se opresc aici.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase va merge la Cannes cu filmul său autobiografic: „Nasty a fost selectat! E timpul pentru șampanie!”

Tudor Giurgiu tocmai a anunțat că filmul a fost selectat și la festivalul de film din sudul Franței: „Nasty a fost selectat la Cannes! Veștile mari tocmai au ajuns în urmă cu doar câteva minute.


Vizionare specială în Programul Oficial. E timpul pentru șampanie acum! Ne vedem la Cannes!”, a mai dezvăluit unul dintre cei mai cunoscuți regizori români.

ADVERTISEMENT

Tudor Giurgiu a lucrat doi ani la acest proiect cinematografic: „În Franța, Ilie Năstase este la fel de iubit ca în România”

Tudor Giurgiu a vorbit despre impactul pe care Ilie Năstase îl are în Franța: „Este extraordinar că NASTY a fost selecționat anul acesta la Cannes. În Franța, Ilie Năstase este la fel de iubit ca în România.

Includerea documentarului în selecția festivalului este o recunoaștere a muncii noastre de echipă și o dovadă că poți fi selecționat la Cannes și cu un film care nu e neapărat în zona cinema-ului de autor.

ADVERTISEMENT

E un pas înainte și spre distribuția internațională a filmului, sper să fie văzut în toată lumea. I-am dat vestea și lui Ilie și s-a bucurat foarte tare”, a declarat regizorul conform comunicatului transmis de Transilvania Film. Organizatorii au făcut deja anunțul pe site-ul oficial al festivalului.

Festivalul va avea loc în perioada 14 și 25 mai pe Riviera Franceză. Va fi cea de a 77-a ediție a Frestivalul Internațional de Film de la Cannes. Rămâne de văzut dacă „Nasty” se va întoarce cu un premiu din Franța.

  • 2 ani a lucrat Tudor Giurgiu la filmul autobiografic al lui Ilie Năstase 
ADVERTISEMENT
Tags: