Life

Jador, fostul concurent de la “Puterea Dragostei”, a fost amendat de polițiști! “M-au nenorocit. M-au rupt!”

21.05.2020 | 18:54
Jador fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost amendat de politisti Mau nenorocit Mau rupt
Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", a fost amendat de polițiști! sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Jador a fost oprit și amendat de poliție pentru că a depășit viteza legală, pe o porțiune unde se circula cu 50 de kilometri pe oră. Fost concurent de la Puterea Dragostei a fost prins cu 98 de kilometri/h.

Jador de la Puterea Dragostei, amendat de polițiști

Jador a fost oprit și amendat de polițiști pentru că a depășit viteza maximă legală de 50 de kilometri pe oră, în apropiere de Focșani. Fostul concurent de la Puterea Dragostei ccircula cu 98 de kilmetri pe oră pe o porțiune de drum limitată.

“M-au oprit, ce pot sa zic?! M-au luat”, a spus Jador în story-ul de pe Instagram, în care se vedea și mașina de poliție aflată în spatele lui. După ce a stat de vorba cu politiștii, și a primit procesul verbal pentru depășirea vitezei maxime legale, Jador a postat un alt video, în care se plânge de amenda usturătoare pe care a luat-o.

ADVERTISEMENT

“M-au nenorocit! Bravo, Johnule! M-au rupt”, s-a plans Jador.

Colaborări de succes cu Alex Velea și Nikolas Sax

Jador este pe val, pe plan muzical. După aproape trei luni de la lansarea piesei pe canalul de Youtube, numărul vizualizărilor s-a dus spre 40 de milioane, un record în industria muzicală românească.

După succesul melodiei „Dau moda”, înregistrată de Jador în colaborare cu Lino Golden, a venit rândul ca artistul să colaboreze cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Cele două piese în colaborare cu Alex Velea și Nikolas Sax sunt pe primele două locuri în trending pe Youtube.

Jador și Alex Velea au lansat o piesă și un videoclip, “Arde-mă, baby”, o melodie în care cei doi își pun mari speranțe și par să prindă deja, pentru că se află pe prima poziție în trending-ul de pe Youtube.

ADVERTISEMENT