Life

Jador își vinde bolidul de lux. Câți bani pe mașină cere fostul concurent de la Survivor România

Jador își vinde bolidul de lux cu care a circulat o lungă perioadă. Câți bani cere fostul concurent de la Survivor România pentru mașină?
18.06.2021 | 11:12
Jador isi vinde bolidul de lux Cati bani pe masina cere fostul concurent de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Jador a luat o decizie radicală în privința bolidului său de lux și a decis să-l pună la vânzare. Prețul pe care îl cere artistul în schimbul autoturismului nu este deloc unul la îndemâna oricui.

Fostul concurent Survivor România a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Deși este trist că se va despărțit de mașina lui, cântărețul este conștient că are nevoie de altceva.

ADVERTISEMENT

Remus Ionuț Dumitrache, așa cum este numele lui din buletin, a întreținut corespunzător mașina și o vinde la un preț asemănător celui pe care l-a plătit el.

Jador își vinde bolidul de lux. Câți bani pe mașină cere fostul concurent de la Survivor România

Jador a decis să-și vândă bolidul de lux cu care a circulat de-a lungul timpului. Artistul a investit în el o sumă destul de mare, 50.000 de euro, așa că vrea să o vândă la un preț cât mai apropiat.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România spune că a întreținut foarte bine bolidul și de aceea cere un preț atât de mare. Jador are nevoie de o mașină mai puternică, acesta fiind motivul pentru care se desparte de actualul autovehicul.

„Ultima cursă cu mașinuța mea, se duce la vânzare, te iubesc și o să-mi fie dor de tine și de motorul tău nebun”, a declarat el pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Jador își vinde mașina
Jador își vinde mașina. Sursa foto: Instagram

În trecut, Jador a avut probleme cu Poliția Rutieră după ce a depășit limita de viteză. Artistul s-a ales cu numeroase amenzi, dar și cu permisul suspendat.

Ultima dată când a fost oprit de Poliție după ce a încălcat regulile de circulație a fost în urmă cu un an. Jador și-a recunoscut și și-a asumat greșelile făcute în trafic.

ADVERTISEMENT

„Astea două le-am luat acum trei zile. Amândouă în aceeași zi și permisul suspendat. Am dovadă două zile.

Am luat multe amenzi, permisul l-am mai avut suspendat o dată, tot din cauza vitezei, mă omoară viteza. Nu știu, când te grăbești îi dai un pic”, spunea Jador la momentul respectiv, scrie cancan.ro.

Jador este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere la momentul actual.

Cântărețul a devenit mult mai îndrăgit după participarea la Survivor România 2021, show din care a fost eliminat în aprilie din cauza problemelor medicale.

Fostul faimos a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți și a rămas în relații bune cu toată lumea, inclusiv cu unii dintre foștii războinici.

ADVERTISEMENT
Tags: