Life

Jador, noi detalii după ce a fost atacat la Gala RXF. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Jador a oferit noi detalii după ce a fost atacat la o competiție, Gala RXF. Ce s-a întâmplat cu persoana care a vrut să-l bată.
13.04.2023 | 01:10
Jador noi detalii dupa ce a fost atacat la Gala RXF Ce sa intamplat cu agresorul
Jador, la un pas să fie bătut de către un fost concurent de la Puterea Dragostei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Jador a vorbit despre scandalul în care a fost implicat la finalul lunii februarie. Cântărețul de manele, în vârstă de 28 de ani, avea să-și ia bătaie atunci, într-o competiție difuzată online, de la un fost concurent al emisiunii Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat cu agresorul?

Jador, noi detalii despre scandalul cu un fost concurent de la Puterea Dragostei

Jador a dezvăluit de curând, în cadrul unui interviu, cum au acționat oamenii legii față de Philip Albu, care l-a lovit cu pumnul după terminarea unei competiții, Gala RXF, în urmă cu două luni. Atunci, solistul se afla la fața locului pentru a-și susține bunul prieten, Bogdan Mocanu, care a făcut parte din ring.

ADVERTISEMENT

Tânărul interpret a mărturisit la WOWnews că poliția i-a deschis dosar penal lui Philip. ”Philip a avut cu mine, nu eu am avut cu el. E dat la Poliție, o să fie grav. Are deja dosar penal. Mi-a dat cu pumnul. Mi-a zis hai să ne batem și i-am zis că eu sunt cântăcios, nu îmi arde mie să mă bat”, a detaliat artistul.

Jador crede că Philip Albu voia să-l bată pentru a fi în centrul atenției, deoarece nu se mai bucură de faimă de când s-a încheiat Puterea Dragostei. Mai mult, tânărul ar face parte acum din niște clanuri periculoase, conform altor dezvăluiri ale lui Jador.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mai spus pentru sursa precizată și că el a evitat să se bată cu Philip Albu, deoarece nu agreează violența și nici nu s-ar pricepe prea bine la un astfel de episod. În locul acesteia, se pricepe mai bine la: ”mâncat, iubit și cântat”.

”Eu știu să mă bat?! Eu știu să iubesc, asta e singura mea calitate!(…) Mă mai iau așa la mișto, dar nu mă bat eu. Nu am treabă eu cu bătaia. Omul voia să se bată pentru imagine, pentru bani, dar eu n-am treabă pentru că eu fac bani din altceva.

ADVERTISEMENT

Eu am vrut să fiu modest pe Tik-Tok-ul respectiv și aici eu îmi fac banii din altceva, nu mă bat. Eu nu știu să mă bat. Merg la sală, dar ce treabă are sala… nu sunt bun la bătaie! Eu sunt bun la mâncat, la iubit și la cântat. Sunt foarte bun la iubit”, a mai spus Jador pentru sursa menționată.

Cine este Jador

Jador este unul dintre cei mai renumiți interpreți de manele din România. A ajuns renumit după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei. Aici a fost timp de două sezoane. Pe lângă aceasta, a mai luat parte în 2021 și la competiția Survivor România.

ADVERTISEMENT

Jador, pe numele real Ionuț Remus Dumitrache, este originar din județul Bacău și provine dintr-o familie cu mulți frați, modestă. Deși astăzi se bucură de notorietate și mulți bani, în trecut s-a confruntat cu sărăcia și discriminarea pe seama etniei rome, așa cum el a declarat în diferite interviuri televizate.

ADVERTISEMENT