Life

Jador, pus la pământ din cauza problemelor de sănătate! ”Vai, dar ce îmi este rău!”

Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap lui Jador. Artistul nu este în cea mai bună formă la acest final de an.
22.12.2022 | 17:23
Jador pus la pamant din cauza problemelor de sanatate Vai dar ce imi este rau
Jador, la pământ din cauza problemelor de sănătate. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jador, unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele de la noi din țară este pus la pământ din cauza problemelor de sănătate. Chiar el a mărturisit că starea lui nu este una tocmai bună.

Jador, la pământ din cauza sănătății

Fiind zilnic prins între filmări și evenimente peste tot prin țară, dar și prin afară, Jador a avut o perioadă încărcată care și-a pus amprenta și pe sănătatea lui fizică. Pe rețelele de socializare le-a mărturisit fanilor că îi este rău, iar starea lui de sănătate nu este deloc bună.

ADVERTISEMENT

De asemenea, amenajarea casei îi necesită multă atenție, reducând din timpul de odihnă, acesta fiind un alt motiv pentru care artistul este mai slăbit.

Într-o filmare pe instastory, Jador afirmă ”De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău!”.

ADVERTISEMENT

Jador, ”belele” în Zurich

În urmă cu câteva zile Jador a întâmpinat noi probleme. Aflat în Zurich unde trebuia să susțină un concert, acesta s-a confruntat cu o situația neașteptată, evenimentul a fost anulat.

Se pare că nu au fost respectate condițiile contractuale, motiv pentru care nu a mai cântat.

Ne pare rău, cântarea din această seară s-a anulat din cauza unor inconveniente. Noi suntem în Zurich, ne-am făcut treaba pe care trebuia să ne-o facem. Mai departe, nu a ținut de noi.

ADVERTISEMENT

Nu am vrut nici noi să batem atât de mult drum degeaba, dar mai multe nu aș vrea să vorbesc, pentru că nu este echitabil. Cred că ați înțeles, vă pup, vă iubește Jador”, a spus manelistul.

Problemele se țin scai de Jador

Și pe plan sentimental celebrul manelist a trecut prin grele încercări, însă, conform surorii lui lucrurile au luat-o pe un făgaș frumos, trăind o poveste de dragoste intensă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Jador spunea la un moment dat că nicio femeie nu îl poate face fericit de deplin, asta pentru că, doar Dumnezeu îi poate aduce fericirea.

Niciodată nu va putea o femeie să-mi împlinească fericirea, fericirea mi-o împlinește doar Dumnezeu. Femeia e doar un partener, fericirea mea vine de la Dumnezeu, el îmi alimentează fericirea. Nouă bărbaților el ne alimentează fericirea, noi dăm mai departe fericirea femeii”, a dezvăluit manelistul, conform Spynews.

ADVERTISEMENT