Life

Jador și Georgiana se pare că formează din nou un cuplu. Au fost surprinși împreună de Revelion

Jador și Georgiana nu pot sta departe prea mult timp unul de celălalt. Cei doi au fost surprinși împreună în noaptea dintre ani la Dusseldorf, acolo unde artistul a cântat.
02.01.2022 | 17:19
Jador si Georgiana se pare ca formeaza din nou un cuplu Au fost surprinsi impreuna de Revelion
ADVERTISEMENT

Jador și Georgiana se pare că formează din nou un cuplu. Artistul a declarat în repetate rânduri că șatena este marea sa dragoste, dar relația lor a fost presărată cu o mulțime de despărțiri și împăcări.

Cei doi par că au ajuns la un numitor comun, pentru că noaptea dintre ani i-a surprins împreună.

Au apărut imagini cu Jador și Georgiana într-un restaurant din Germania.

Jador și Georgiana se pare că formează din nou un cuplu. Au fost surprinși împreună de Revelion

Jador și Georgiana Elisei au decis să-și mai acorde o șansă. Așa că, au petrecut împreună Revelionul. Tânăra l-a însoțit în Germania, acolo unde artistul a avut un concert de Revelion. În imaginile publicate de cei de la Viperele Vesele pe Instagram, se vede cum artistul cântă într-un local, iar Georgiana îl urmărește liniștită de la o masă.

ADVERTISEMENT
Revelion
Revelion

 

Jador și Georgiana au o relație foarte complicată. S-au împăcat și s-au despărțit de o mulțime de ori. Totuși, artistul a declarat de nenumărate ori că ea este femeia pe care o iubește.

“Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e…

Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult”, a declarat Jador în emisiunea online theXclusive, în urmă cu ceva vreme .

ADVERTISEMENT

Cei doi se cunosc de ani buni. S-au despărțit prima dată în anul 2016, atunci când artistul a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Puterea Dragostei. Atunci, a avut o altă relație, dar nu a uitat-o nicio clipă pe Georgiana.

Acesta spunea că ea este singura persoană care îl înțelege și împreună au trecut prin multe în acești ani. În plus, nu se vede căsătorit cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Moroșanu despre relația dintre Jador și Georgiana

Cătălin Moroșanu a rămas în relații foarte bune cu Jador după ce au participat împreună la Survivor România 2021. Sportivul a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK amănunte din relația prietenului său.

“Îmi place de Georgiana, am cunoscut-o, este o fată cu totul și cu totul deosebită. E la locul ei, eu cred că este exact ceea ce are nevoie Jador de la o fată, e frumușică, e modestă, nu vrea să iasă în evidență.

ADVERTISEMENT

Ei se ceartă, se împacă, dar se iubesc cu adevărat. Așa e dragostea la ei, mai zbuciumată, dar sunt tineri, e de înțeles”, a spus Moroșanu pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT
Tags: