Life

Jador, sprijin neașteptat după descalificarea de la Survivor! Cine îl susține în ciuda scandalului

Jador, are sprijin neașteptat după tot scandalul de la Survivor! Sora unei celebre faimoase, încă în competiție, spune lucrurilor pe nume.
14.03.2024 | 11:15
Jador sprijin neasteptat dupa descalificarea de la Survivor Cine il sustine in ciuda scandalului
Jador, susținere din partea unei faimoase de la Survivor după tot scandalul descalificării. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Jador primește susținere după tot scandalul de la Survivor, care s-a lăsat cu descalificarea sa, de la sora unei faimoase care încă se află în competiție!

Jador, sprijin neașteptat după scandalul descalificării de la Survivor All Stars

Georgiana, sora Anei Porgras de la Survivor, a găsit înțelegere pentru Jador, unul din cei mai controversați concurenți de la Survivor All Stars. Tânăra ar avea toate motivele să nu îi ia partea manelistului. Dacă ne amintim bine, în sezonul doi, Ana Porgras a fost eliminată în urma nominalizării șocante făcute chiar de Jador.

ADVERTISEMENT

A trecut ceva timp de atunci, iar cei doi s-au regăsit la All Stars și s-au înțeles destul de bine. Atât de bine încât Georgiana Porgras nu are ce să îi reproșeze lui Jador. În urma întregului circ soldat cu descalificarea, sora Anei spune că artistul nu a fost niciodată rău intenționat, în ciuda glumelor nesărate pe care le făcea la adresa colegilor săi din junglă.

Georgiana Porgras ne-a zis că urmărește cu atenție fiecare minut de la Survivor All Stars. În mod firesc, o susține din fața micilor ecrane pe Ana Porgras, împreună cu prietenii și familia ei.

ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă a avut, de altfel, ocazia să vorbească cu mama ei, în urma unui meci câștigat de echipă. Georgiana ne transmite acum că este foarte bine, deci va mai rezista ceva vreme de acum înainte în show.

Sora Anei Porgras spune că gimnasta nu vrea să se întoarcă acasă, deși îi e dor de familie

„A vorbit mama cu ea și a spus că e bine. Ne-a spus să nu ne facem niciun fel de problemă. Evident, îi e dor de casă. Cu toate astea, vrea să mai stea acolo. Nu au vorbit despre Zanni. Din câte vedem toți la televizor, se înțeleg destul de bine cu toții”, a declarat sora Anei Porgras, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă participanții se vor mai liniști dat fiind că ”spaima” tuturor a plecat din Dominicană, Georgiana ne-a spus că nu s-a pus niciodată problema în acest fel și că Jador, cu toate că poate mai sărea calul, era iubit și bine primit de coechipierii săi.

Georgiana îl înțelege pe Jador: „A fost clar decizia lui”

Sora lui Porgras a recunoscut, totuși, că Jador a fost la începutul Survivor All Stars destul de instigator și poate că mai dezechilibra uneori echipa, dar, pe parcurs, totul a fost ok.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că sunt mai liniștiți doar pentru că a plecat Jador. În ultima perioadă se înțelegeau destul de bine. Acolo a fost clar decizia lui Jador de a părăsi competiția. Au și spus că atunci când Jador a zis că vrea să plece, niciunul dintre ei nu au vrut să îl voteze”, ne-a spus sora Anei Porgras despre participarea lui Jador la Survivor.

Cât despre stilul lui Jador, ceva mai ”săltăreț” și aparent batjocoritor, sora Anei nu a văzut problematică atitudinea lui în concurs, cu toate că manelistul îi scotea din sărite pe Războinici.

„Cred că se obișnuiseră toți cu el așa”, este concluzia trasă de Georgiana. Sora gimnastei a reiterat, de asemenea, că nu este în continuare nimic între Ana și Zanni, în ciuda apropierii evidente dintre cei doi. Ana Porgras se află pe locul șapte, la ora actuală, în clasamentul oficial al eficienței sportive. Faimoasa a câștigat, până acum, 27 de meciuri din 40.

ADVERTISEMENT