Life

Jador, supărat pe Bogdan Mocanu? Ce s-a întâmplat între cei doi artiști

Jador și Bogdan Mocanu nu mai sunt prietenii de odinioară, lucru scos la iveală de fostul concurent de la Survivor România. Artistul a spus ce se întâmplă, în realitate, între ei perioada aceasta.
01.06.2021 | 16:00
Jador suparat pe Bogdan Mocanu Ce sa intamplat intre cei doi artisti
Bogdan Mocanu, noi dezvăluiri despre cearta cu Jador. De ce nu mai vorbește cu fostul concurent de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi artiști de muzică de petrecere se cunosc încă de la filmările show-ului matrimonial Puterea Dragostei, legătura lor fiind una solidă și puternică de-a lungul timpului, însă acum se pare că lucrurile s-au schimbat complet între ei.

Fostul Faimos de la Survivor România și Bogdan Mocanu și-au cam stricat prietenia în ultimele săptămâni, în ciuda faptului că cel din urmă l-a susținut mereu pe Jador în competiția sportivă de la Kanal D și l-a votat constant în lupta pentru premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Jador și Bogdan Mocanu nu mai sunt prieteni? Care este realitatea

Cântărețul originar din Bacău a mărturisit că în momentul de față nu mai ține legătura cu fostul iubit al Andrei Volos. În plus, artistul susține că este deranjat de unele detalii pe care Bogdan Mocanu le-ar fi expus în spațiul public.

Jador a dezvăluit în cadrul podcast-ului pe care-l realizează pe Youtube că s-a certat cu bunul său prieten de la o prostie. Acum fostul concurent de la Kanal D speră că supărarea nu va ține prea mult și lucrurile vor reveni la normal.

ADVERTISEMENT

„S-a supărat el pe mine… Îi trece… E prost el, că spune lucrurile astea pe internet… Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea.

Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea… Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta.

ADVERTISEMENT

Eu mi-am făcut griji… În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, pe canalul său de Youtube, în fața lui Sorin Pușcașu.

Fostul concurent de la Survivor România nu s-a certat pentru prima oară cu Bogdan Mocanu. Ei au mai avut  altercații în trecut, la scurt timp după ieșirea din competiția matrimonială de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Jador, trădat de un amic din copilărie. Ce i-a făcut acesta cântărețului

Din păcate, artistul nu o duce deloc bine la capitolul prietenie. Vedeta a mărturisit la un moment dat că foarte multe persoane pe care le știa din copilărie l-au trădat în cel mai urât mod posibil.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit un episod neplăcut de acum ceva vreme legat de un amic, care după o întâlnire i-a tăiat roata de la mașină cu un cuțit.

Majoritatea l-au trădat de când a devenit o persoană publică, Jador considerând că nu mai există prietenie adevărată, precizând că tot mai multe persoane sunt invidioase pe cariera și talentul său muzical.

ADVERTISEMENT