News

Jaf în miezul zilei, la un magazin de bijuterii din Timișoara. Un bărbat a atacat patronul și a fugit

Jaf la un magazin de bijuterii. Polițiștii din Timișoara îl caută pe hoț. Acesta l-ar fi pândit pe proprietar, iar apoi l-a atacat.
20.02.2024 | 15:23
Jaf in miezul zilei la un magazin de bijuterii din Timisoara Un barbat a atacat patronul si a fugit
Jaf la un magazin de bijuterii. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Este alertă în Timișoara după un jaf dat la un magazin de bijuterii. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul prânzului, iar hoțul este căutat în aceste momente de polițiști. El ar fi atacat patronul magazinului.

Jaf la un magazin de bijuterii. Polițiștii din Timișoara, în alertă

Totul s-a petrecut, marți, 20 februarie, la un magazin de bijuterii situat pe strada Bredicianu, din Timișoara. Individul ar fi stat la pândă și când a văzut că nu sunt clienți înăuntru, a pătruns în interior, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

Aici se afla doar patronul, care a fost luat prin surprindere de hoț. Prin urmare, atacatorul i-a pulverizat spray paralizant în față, apoi a furat două lanțuri de aur și s-a făcut nevăzut. Se pare că victima nu îl cunoștea pe individ.

Când și-a revenit din șoc, proprietarul magazinului de bijuterii a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. La fața locului au ajuns polițiștii pentru a efectua cercetări. Individul este căutat de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

„La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Bredicianu din Timișoara, ar fi dat cu spray paralizant în direcția proprietarului magazinului și a sustras 2 lanțuri de aur.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei și dispunerea măsurilor legale care se impun”, au informat reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

A câștigat 13.000 de lei la păcănele, apoi a fost jefuit

Un alt bărbat a fost jefuit, în urmă cu o lună de zile, după ce tocmai câștigase 13.000 de lei la păcănele. Incidentul a avut loc în Sebeș, județul Alba. Doi tineri de 24, respectiv 35 de ani au atacat victima, în vârstă de 54 de ani, și i-au luat toți banii.

Aceștia au așteptat ca bărbatul să iasă din sala de jocuri, s-au năpustit asupra lui și i-au furat suma de 13.000 de lei. Înainte să acționeze, s-ar fi asigurat că nu vor fi alte persoane martore la fapta lor.

ADVERTISEMENT

La două zile de la evenimentul nefericit, tinerii au fost identificați și prinși de polițiști. Ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Sunt cercetați pentru tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

ADVERTISEMENT