Life

Jason Momoa s-a dezbrăcat în direct, în timpul unei emisiuni: “Nu-mi mai place să port haine”

Jason Momoa s-a dezbrăcat în cadrul unei emisiuni la care a fost invitat recent. Actorul a renunțat la haine în văzul tuturor.
11.11.2022 | 17:14
Jason Momoa sa dezbracat in direct in timpul unei emisiuni Numi mai place sa port haine
Jason Momoa a renunțat la haine în cadrul unei emisiuni. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jason Momoa (43 de ani) s-a dezbrăcat în direct, în cadrul unui talk-show la care a fost invitat recent. Actorul a renunțat la haine și le-a dezvăluit tuturor posteriorul.

Jason Momoa s-a dezbrăcat în direct, la TV

Invitat la un show TV, Jason Momoa, care recent a renunțat la faimosul său păr lung, a surprins pe toată lumea în momentul în care a decis să se dezbrace în direct. Protagonistul filmului Aquaman a renunțat la haine în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live, difuzată la postul american ABC.

ADVERTISEMENT

Jason Momoa a venit în emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a-și promova noul film pentru copii Slumberland. Actorul joacă rolul lui Filip, un tânăr excentric care are probleme cu legea și care va ghida o adolescentă spre lumea viselor sale, notează okmagazine.ro.

În timp ce discuta despre noile sale tatuaje și imagini cu el plecat la pescuit, Jason Momoa i-a explicat realizatorului emisiunii că purta o ținută tradițională Malo, vestimentație specifică în Hawaii, el fiind născut în Honolulu.

ADVERTISEMENT

Aceasta este ținuta pe care bărbații din Hawaii o poartă la diverse ceremonii.

De altfel, actorul este foarte atașat de locul din care provine, pe care îl vizitează des.

“Și mie îmi place să merg la pescuit, dar nu mă îmbrac niciodată așa.”, i-a spus Jimmy Kimmel actorului, după care l-a întrebat dacă ținuta sa e confortabilă.

“Da! De fapt, mie nici nu-mi mai place să port haine, asta port tot timpul.”, a fost răspunsul actorului.

ADVERTISEMENT

Jason Momoa a început să-și dea jos hainele pe acordurile melodiei cântate de formația emisiunii.

Realizatorul TV s-a simțit rușinat după ce a văzut numărul de striptease al lui Jason Momoa. “Niciodată nu m-am simțit mai Danny DeVito ca acum.”, a recunoscut Jimmy Kimmel.

ADVERTISEMENT

Când apare filmul Aquaman 2

Fanii Aquaman au parte de vești bune la finalul anului următor. Filmul Aquaman 2, în care Jason Momoa este protagonist, va apărea chiar de Crăciun, pe 25 decembrie 2023.

Primul film a avut premiera în 2018. Partea a doua urma să fie lansată pe 16 decembrie 2022, însă a fost amânată pentru la anul. Filmul ar fi trebuit să fie pe marile ecrane pe 17 martie 2023, dar și de data aceasta a fost nevoie de o amânare.

Restricțiile din timpul pandemiei de COVID-19 reprezintă principalul motiv pentru care pelicula a fost amânată atât de mult timp.

Din distribuția filmului mai fac parte Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison și Randall Park. Aceștia au apărut și în primul film Aquaman.

ADVERTISEMENT
Tags: