Life

Când apare Aquaman 2. A fost anunțată data oficială a filmului cu Jason Momoa în rol principal

Când apare Aquaman 2. A fost anunțată data oficială a filmului în care rolul principal îl are Jason Momoa, după o serie de amânări.
27.10.2022 | 16:09
Cand apare Aquaman 2 A fost anuntata data oficiala a filmului cu Jason Momoa in rol principal
Când apare Aquaman 2. A fost anunțată data oficială. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Când apare Aquaman 2, filmul care îl are ca protagonist pe Jason Momoa? Fanii acestuia sunt nerăbdători să îl vadă, iar acum a fost anunțată și data de lansare!

Când apare Aquaman 2. A fost anunțată data oficială

Astfel, filmul Aquaman 2 va apărea chiar de Crăciun, pe 25 decembrie 2023, așa că fanii săi mai au de așteptat o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Conform sinopsisului oferit de Warner Bros, povestea din Aquaman prezintă personajul principal, interpretat de Jason Momoa, care trebuie să încheie o alianță „improbabilă” pentru a putea salva Atlantida.

“Când o putere străveche este dezlănțuită, Aquaman trebuie să încheie o alianță dificilă cu un aliat improbabil pentru a proteja Atlantida și lumea de o devastare ireversibilă”, scrie TechRadar.com.

ADVERTISEMENT

Aquaman 2, mai mult amânări. Trebuia să apară anul acesta: cine mai joacă în film

Filmul original Aquman a apărut în anul 2018, iar continuarea sa, Aquaman 2, trebuia să aibă data de lansare 16 decembrie 2022.

Dar lansarea a fost amânată – iar filmul care îl are ca protagonist pe Jason Momoa urma să ajungă în cinematografe începând cu 17 martie 2023.

ADVERTISEMENT

Nici această dată nu a mai putut fi îndeplinită, iar lansarea filmului a fost iar amânată, din cauza condițiilor legate de Covid-19 și restricțiile sale.

Într-un final, Warner Bros a anunțat că Aquaman 2 va apărea un an mai târziu decât era inițial planificat, adică pe 25 decembrie 2023. Unii internauți chiar glumeau că o să fie o minune de Crăciun dacă filmul chiar o să apară și nu va fi amânat iar.

ADVERTISEMENT

Distribuția filmului îi include pe Jason Momoa, Nicole Kidman, Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison și Randall Park, care au apărut și în filmul din 2018.

În ceea ce o privește pe Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, care a și pierdut procesul în fața acestuia, a fost o întregă revoltă online că aceasta ar trebui eliminată din film, lucru care nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT
Tags: