Life

Jean Paler, detalii despre starea sa de sănătate: ”A obosit și săraca inimioara mea”

Jean Paler, declarații despre problemele medicale și cum se simte de când este internat. Ce a mărturisit actorul de comedie.
28.08.2023 | 07:40
Jean Paler detalii despre starea sa de sanatate A obosit si saraca inimioara mea
Jean Paler, declarații despre problemele medicale și cum se simte. Ce a mărturisit actorul de comedie. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Jean Paler vine cu detalii despre starea sa de sănătate la aproape două săptămâni de când a ajuns pe mâinile doctorilor. Renumitul artist spune că „a obosit și săraca inimioară”, organ la care are stenturi de ani buni.

Jean Paler, declarații despre problemele medicale și cum se simte. Ce a mărturisit actorul de comedie

Jean Paler a făcut mai multe declarații despre problemele medicale și cum se simte. Actorul de comedie a mărturisit că rămâne internet la spitalul din Ploiești, după ce a consultat mai mulți doctori. Din fericire, starea sa de sănătate este una bună.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artistul nu și-a pierdut zâmbetul și umorul și mereu glumește cu asistentele de la Terapie Intensivă. Singurul regret este că nu a apucat să ducă la capăt spectacolele pe care le avea pe litoralul românesc.

A trebuit să se prezinte la spital și ultimele 6 evenimente au fost amânate. Actorul a mai spus că mai trebuie să stea internat până când se pune pe picioare. Totodată Jean Paler le-a mulțumit doctorilor pentru că i-au salvat viața.

ADVERTISEMENT

„Cum mă simt azi? Sunt mai bine, zici că am fost la chef. Glumesc. Sunt tot la Terapie Intensivă, peste ce a fost mai greu am trecut și după voce sunt mai bine. Medicii spun că e o boală grea și urâtă”, a spus actorul pentru playtech.ro.

Jean Paler: ”Nu mă mai operează”

Impresarul Bebe Mihu se interesează mult de mine, suntem prieteni de 44 de ani, de atunci lucrez cu el, pentru mine este ca a doua mea familie, a spus că mă ajută cu tot ce am nevoie.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai operează, nu mi-au pus alte stenturi, nu au ce să-mi facă, mușchiul inimii a obosit și el, la cât l-am folosit. A obosit și săraca inimioara mea. Le transmit fanilor că o zi fără zâmbet este o zi în care n-ai trăit. 

Și să știți că, așa, cum sunt, bolnav, tot mă mai țin de mici giumbușlucuri, cu personalul de aici, de la Terapie. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc”, a mai adăugat Jean Paler, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Celebrul actor de comedie a povestit că i s-a făcut rău pe scenă, la unul dintre spectacolele pe care le avea pe litoralul românesc. În prezent, nu se știe când va relua evenimentele amânate, care ar fi trebuit să aibă loc la teatrele de vară.

ADVERTISEMENT