Life

Jennifer Lawrence și-a șocat fanii! Vedeta Hollywood-ului, complet dezbrăcată pe Netflix

Jennifer Lawrence și-a șocat fanii cu trupul ei perfect! Actrița apare așa cum a venit pe lume într-o nouă producție de pe Netflix.
25.10.2023 | 18:00
Jennifer Lawrence, actriță. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jennifer Lawrence a reușit să îi șocheze într-un mod plăcut pe fanii ei cu apariția nud din filmul „No Hard Feelings”, care a fost lansat pe Netflix, în Statele Unite ale Americii.

Jennifer Lawrence, super-vedeta de la Hollywood, complet dezbrăcată pe Netflix

Actrița care deține mai multe premii pentru rolurile sale nu e deloc sfioasă atunci când trebuie să își facă meseria. Vedeta renunță la inhibiții, așa cum a făcut-o în scenele în care apare goală pe o plajă în producția mai sus amintită. „No Hard Feelings” este o comedie romantică cu scene destul de explicite. Producția a  fost lansată în cinematografe în luna iunie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat când au văzut-o pe Jennifer în pelicula care acum e disponibilă și pe platforma de streaming. „Jennifer Lawrence este goală în No Hard Feelings? Ce naiba!”, a scris un fan pe platforma X (Twitter).

Pentru fanii care nu au văzut-o în sălile de cinema a fost un real șoc să o descopere acum pe Netflix, în costumul Evei. Scena în care Jennifer Lawrence (33 de ani) apare dezbrăcată are loc undeva la jumătatea filmului.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Maddie (interpretată de actrița din „Hunger Games”) și Percy (Andrew Barth Feldman) este una plină de suișuri și coborâșuri, incomodă încă din fașă!

Filmul a avut un succes uriaș la lansarea sa, în luna iunie. Comedia a costat 45 de milioane de dolari și a produs 87 de milioane USD în box-office-ul american. Iar la această sumă se vor adăuga și în casările din Netflix.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost ceva amuzant”

În „No Hard Feelings”, Jennifer Lawrence o interpretează pe Maddie, o tânără care e pe punctul de a-și pierde casa, iar pentru a evita asta e dispusă la orice sacrificiu. Lawrence acceptă să se întâlnească cu un tânăr timid, în vârstă de 19 ani, ca parte a înțelegerii pentru a-și salva situația dificilă.

Cei doi intră în mare, complet dezbrăcați, iar alte trei persoane încearcă să îi fure hainele lui Maddie, moment în care femeia iese complet goală și îi ia la bătaie, într-un mare stil pe respectivii indivizi.

ADVERTISEMENT

La lansarea filmului, actrița a vorbit despre cât de greu (sau de ușor) i-a fost să se dezbrace în film. A acceptat provocarea din primul minut. Echipa de producție a întrebat-o în repetate rânduri dacă este sigură că acceptă să își arate cele mai intime părți, iar răspunsul ei a venit rapid. „Nici măcar nu a trebuit să mă gândesc. Pentru mine a fost ceva amuzant”, a spus Jennifer Lawrence pentru revista Variety. 

Jennifer Lawrence este una din cele mai titrate actrițe de la Hollywood. Vedeta a obținut mai multe premii importante până la vârsta de 33 de ani. În 2012, Jennifer a primit premiul Oscar la categoria „cea mai bună actriță” pentru partitura din „Silver Linings Playbook”.

Vedeta mai deține și trei Globuri de Aur, printre alte distincții importante. Unul i-a fost acordat pentru filmul care i-a adus și Oscarul și două pentru producțiile „American Hustle” și „Joy”.

ADVERTISEMENT